Elazığ Belediyespor kupada elendi

Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda Manisa FK ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz, rakibine 2-1 yenilerek kupaya veda etti

Elazığ Belediyespor kupada elendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ Belediyespor’un, Ziraat Türkiye Kupası serüveni sona erdi. 2. Tur’da Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u eleyen ve 3. turda TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Manisa Futbol Kulübü ile eşleşen temsilcimiz, rakibi ile deplasmanda karşılaştı.

Saat 15.00’te Manisa Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde oynanan ve Muğla Bölgesi Klasman Hakemi Tayfun Sarı’nın düdük çaldığı maça temsilcimiz; Engin Olgun, Can Morgül, Burak Altıngök, Burak Kavlak, Samet Aydın, Hayrettin Cengiz, Nihat Apaydın, Mazlum Öndil, Emre Bayram, Ferhat Canlı ve Gökhan Aydaş onbiriyle çıktı.

Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçın 29. dakikasında ev sahibi takım öne geçti. Savunmadan çıkarken kaptırılan topta Umut Kaya’nın şutu ağlarla buluştu. Kalan bölümde başka gol olayınca ilk yarı Manisa FK’nin 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

GÖKHAN AYDAŞ SİFTAH YAPTI

İkinci yarıya hücum odaklı başlayan temsilcimiz rakip kalede etkili pozisyonlar üretti. 62. dakikada sağ kanattan yapılan ortaya Gökhan Aydaş ceza sahası içinde ayak içiyle vurdu ve fileleri havalandırarak skora denge getirdi. Bu gol aynı zamanda Gökhan’ın bu sezonki ilk golü oldu. Skor dengelendikten sonra her iki takım da galibiyet golü için arayışlar yaptı. 80. dakikada sağ kanattan gelişen Manisa FK atağında ceza sahasına yapılan ortayı Erhan Kara kafayla ağlara göndererek durumu 2-1 yaptı. Kalan bölümde başka gol olmayınca sahadan 2-1 galip ayrılan Manisa FK, adını 4. tura yazarken, temsilcimiz 3. turda elendi.