Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri 9 Temmuz'da Başlıyor

Elazığ Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen 'Yaz Şenlikleri', Kurban Bayramı'nın birinci günü 9 Temmuz Cumartesi başlıyor.

Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri 9 Temmuz'da Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çocukları, gençleri ve aileleri yaz boyunca birbirinden farklı etkinliklerle buluşturacak olan Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri 9 Temmuz ile 30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek.

Yaz şenliklerinde; Elazığ Folklor ve Turizm Derneği’nin sunacağı Kürsübaşı konseri, Harput Mehteran Ekibi'nin gösterisi, Açık Hava Sineması,  Çayda Çıra Musiki Derneği, Elazığ Musiki Derneği, Elazığ Kültür ve Musiki Derneği’nin sunacağı müzik ziyafeti, Elazığ Belediyesi Gençlik Korosu, Elazığ Belediyesi Türk Sanat Müziği ve Harput Kürsübaşı konserleri yer alacak.

Yaz şenliklerine apayrı bir renk katacak şenliklerde temmuz ayında; Tekin Bulut, Zafer Döner, Serpil Bektaş, Serkan Bingöl, Kadir Uçan, İskender Açıkses, Erkan Çetinkaya, Aslan Altın, Seyfi Yalçınses, Tamer Karaateş ve Yalçın Turhan sevenleriyle buluşacak.

BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ ELAZIĞ FOKLÖR VE TURİZM DERNEĞİ KÜRSÜBAŞI KONSERİ SUNACAK

Elazığ Belediyesi Kültür Park Amfitiyatro'da gerçekleştirilecek olan birbirinden farklı etkinlikler, Kurban Bayramı’nın birinci günü 9 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00’de Elazığ Folklor ve Turizm Derneği’nin programıyla start alacak.

Doğukent Mahallesi Muhtarlık Ofisi yanı ve Elazığ Belediyesi yanındaki park alanında gerçekleştirilecek açık hava sinemalarına vatandaşlar ücretsiz katılım sağlayabilecek.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN YAZ ŞENLİKLERİNE DAVET

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, havaların ısınmasıyla geç saatlere kadar dışarıda vakit geçirme imkânı bulan ailelerin sosyal hayatına katkı sağlayacak olan etkinlikler kapsamında yaptığı açıklamada, “9 Temmuz ile 30 Ağustos tarihleri arasında Elazığ Belediyesi Kültür Park Amfitiyatro ile Harput’ta gerçekleştirilecek olan birbirinden farklı programlara tüm hemşehrilerimi bekliyorum.” dedi.