Elazığ Belediyesi'nden Azerbaycan'a Destek Konseri

Elazığ Belediyesi, kardeş ülke Azerbaycan'a destek olmak amacıyla müzik dinletisi sundu.

Elazığ Belediyesi'nden Azerbaycan'a Destek Konseri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği birimi tarafından düzenlenen dinleti online olarak gerçekleştirildi. Azerbaycan halkı ve ordusuna destek amaçlı gerçekleştirilen organizasyon Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı.

Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu Aygün Çam şefliğinde gerçekleştirilen müzik dinletisinde 12 eserden oluşan kahramanlık türküleri seslendirildi.

Milli Türküler Seslendirilecek

Azerbaycan devletinin, halkının ve ordusunu desteklemek amacıyla online olarak güzel bir dinleti sunduklarını ifade eden Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Koro Şefi Aygün Çam, ‘Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği koromuz 2019 yılında aziz şehrimizin şehrül emini Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın bizzat tensipleriyle kurulmuştu. Koromuzun kuruluşunun ardından bizlerde bir çok dinleti ve konserler düzenledik. Bugünde Azerbaycan devletinin, halkının ve ordusunu desteklemek amacıyla kahramanlık türkülerimizin yer aldığı bir dinleti sunduk. Bundan sonraki süreçte de Elazığ Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu olarak geniş  repertuvarımızla birlikte vatandaşlarımıza milli türkülerimizin seslendirileceği online konserler vermeye devam edeceğiz. Bu konserlerimiz de Belediyemizin sosyal medya hesaplarından canlı olarak izleyicilerimizle buluşacaktır’ dedi.