ELAZIĞ ASPİM STANDINA YOĞUN İLGİ

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde bir çok davetlinin katılımıyla açılan Elazığ Tanıtım Günlerinde Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü standında yer alan ve İl Müdürlüğüne kuruluşlarda bakım ve koruma altında olan engellilere, yaşlılara ve çocuklara yönelik yapılan kurslar neticesinde kendi el emeği ürünlerinin sergilendiği stant davetliler ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

ELAZIĞ ASPİM STANDINA YOĞUN İLGİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Tanıtım Günleri için kapsamında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde açılan  4 Ekim tarihinde Ankara’da başlayan ve 8 Ekim de sona eren  Elazığ Tanıtım Günlerindeki Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü standındaki el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

Tanıtım Günlerine katılan çok sayıda ziyaretçinin uğradığı stantta kurum hakkında bilgiler verdiklerini aktaran İl Müdürü Suat Kenç, “İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımızda bakım ve koruma altında olan engellilerimize , yaşlılıklarımıza ve çocuklarımıza yönelik yapılan kurslar neticesinde kendi el emeği ürünlerinin sergilendiği  standımız yoğun ilgi görmektedir. Başkentte yapılan Elazığ Tanıtım Günlerine  kurum olarak katılarak , İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda  kalan misafirlerimizin yapmış oldukları el emeği ürünlerin sergilendiği standı açarak  güzel işlerin yapıldığını gösterip  ilimiz tanıtımına katkı sağlamak için bu tür  organizasyonlara kurum olarak katılmaya da devam edeceğiz. ‘’