Elazığ'a Yatırım Çağrısı

Uluslararası Demokratlar Birliği Hessen Başkanı Erkan Arslan, AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Ömer Serdar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve işadamı Cahit Öner, Almanya'da İhlas Medya'yı ziyaret etti. 

Elazığ'a Yatırım Çağrısı

Düzenlenen ziyarette Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ın AK Parti’ye kuruluşundan itibaren ciddi destek veren şehirlerden biri olduğunu ifade etti. 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları sözlerine şöyle devam etti: “AK Parti için Elazığ çok önemli bir şehir. Bu açıdan bakıldığında bizim dönemimizde yapılan yatırımlara bakınca hükümet nezdinde tüm yatırımların ciddi sonuç verdiğini görüyoruz. Ülke olarak içerisinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntılar ve koronavirüs ile birlikte birçok durumda olumsuzluklar oldu. Elazığ kadirşinastır. Değerlerini unutmaz. AK Parti söz verdi mi yapar. Elazığ’da 11 ana başlık ve 100 projeden oluşan seçim vaatlerimizin yüzde 75’inin büyük bölümünü tamamladık. Bunlara ek olarak 15 yeni yatırımı daha tamamlayarak hizmete sunduk. Alt yapı yenileme projesi çalışmalarında sona gelindi. Şehrimizin 1980’li yıllardan bu yana ele alınmayan altyapısının yenileneceği mega yatırım projesi başlattık. İnşallah en kısa sürede bitireceğiz. Durmak yok yola devam yani. Avrupa’da yaşayan hemşerilerimiz Elazığ’ı unutmaz. Biz yine de hatırlatalım. Lütfen şehrimize yatırım yapın. Siz nereye giderseniz gidin Elazığ’ı unutmayın. Elazığ sizi asla unutmayacak” dedi.