Elazığ 7 sporcuyla katılacak

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Milli sporcu ve antrenör Oral Arslan'ın ismi Adana'da yapılacak olan Gençler Türkiye Boks Şampiyonası'na verildi

Elazığ 7 sporcuyla katılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Elazığ Milli boksör ve antrenör Oral Arslan’ın ismi Adana’da yapılacak olan Gençler Türkiye Boks Şampiyonası’na verildi.
28 Ocak  - 4 Şubat tarihlerinde Adana’da yapılacak olan Oral Arslan Gençler Türkiye Boks Şampiyonası’na Elazığ’dan 7 sporcu katılacak. Müsabakaya Elazığ’ı temsilen; Yasin Döndü (Elazığ Belediyespor ), Ahmet Emre Çiftçi (Elazığ Belediyespor), Emre Akarsu (Cemil Döndü Boks Kulübü), Enes Akbulut (Telekom Spor Kulübü),Yusuf Mert Varol (Doğaneli Spor Kulübü), Nurettin Yılmaz (Ahmet Uygur Boks Kulübü), Deniz Şengül (Ömer Alan Spor Kulübü) antrenörler Cemil Döndü ve Abdulkadir Koçak nezaretinde katılacak.

“ORAL HOCAMIZIN İSMİNİN VERİLMESİ BİZİ GURURLANDIRDI”
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, şampiyonaya Oral Arslan’ın isminin verilmesinin kendileri adına gurur verici olduğunu kaydederek, “Öncelikle şampiyonada yer alacak sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum. Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığına, düzenlenecek olan Şampiyonada Oral Arslan hocamızın adının verilmesi hususunda talebimizi iletmiştik. Federasyon talebimizi yerinde bularak Adana’da yapılacak olan Şampiyonada Oral Arslan Hocamızın ismi yaşatılacaktır. Elazığ geçmişinde Boks önemli bir yere ve kültüre sahip, bu branşta yetişen hocalarımız şimdi genç sporcularımıza deneyimlerini aktarıyorlar ve İlimizde emekleri olan Hocalarımıza vefa örneği sergiliyorlar, İlimizde de Boks çalışmalarının yapıldığı Çok Amaçlı Spor Merkezi Boks Salonuna Oral Arslan hocamızın adını verdik. İlimizden giden sporcularımız için duygusal ve anlamlı bir müsabaka olacaktır. Bu vesileyle de Talebimizi olumlu karşılayan Federasyon Başkanımız Sn. Eyüp Gözgeç ve Yönetim Kuruluna Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak teşekkür ediyor, Merhum Oral Arslan Hocamıza Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.