EĞİTİM-BİR-SEN'DEN BAŞARILI OKULLARA ZİYARET

Elazığ'da merkezi sınavlar sonrası tercih heyecanı yaşanıyor. LGS tercihlerinde ilk aşama gerçekleşirken YKS tercihleri ise 6 Ağustos itibariyle başladı.

EĞİTİM-BİR-SEN'DEN BAŞARILI OKULLARA ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ  eğitiminin lokomotifi Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şubesi başarılı okulları unutmadı. Bu bağlamda okulları ziyaret eden Eğitim-Bir-Sen Elazığ yönetimi okullara tebrik ziyareti geçekleştirip tatlı ikramında bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şube Sekreteri Yetgin Er yaptığı açıklamada; "Pandemi sürecinde sekteye uğrayan eğitim-öğretim, Elazığ özelinde 24 Ocak'ta yaşadığımız deprem nedeniyle tüm Türkiye'ye nazaran daha olumsuz etkilendi. Bütün bu zor şartlara rağmen okullarımızdaki bu başarılar göğsümüzü kabarttı. Biz Eğitim-Bir-Sen olarak her zaman başarının ödüllendirilmesini ve başarılı eğitimcilerin taltif edilmesini istedik ve bunu yetkili mercilere de resmi talebimiz olarak ilettik. Bu amaçla ziyaret ettiğimiz tüm okullarımızdaki idarecileri, öğretmenleri, memurları ve yardımcı personeli tebrik ediyorum. Başarı bir ekip işidir. Bu başarı da bu okullardaki tüm ekibindir." dedi.