'DÜNYANIN EN ETKİLİ BİLİM İNSANLARI LİSTESİ'NE GİREN ÖĞRETİM ÜYELERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Akademik alanda 'Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi'ne girerek Fırat Üniversitesi'nin adını uluslararası sahada gururla duyuran Üniversitemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Fahrettin YAKUPHANOGLU, Prof. Dr. Ebru Kavak AKPINAR, Prof. Dr. Hakan F. ÖZTOP, Prof. Dr. Süleyman AYDIN, Prof. Dr. Murad ATMACA, Prof. Dr. Mehmet ESEN, Prof. Mustafa INC ve Prof. Mehmet YAMAN'a başarılarından dolayı plaket töreni düzenlendi.

'DÜNYANIN EN ETKİLİ BİLİM İNSANLARI LİSTESİ'NE GİREN ÖĞRETİM ÜYELERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akademik alanda ‘Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’ne girerek Fırat Üniversitesi’nin adını uluslararası sahada gururla duyuran Üniversitemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Fahrettin YAKUPHANOGLU, Prof. Dr. Ebru Kavak AKPINAR, Prof. Dr. Hakan F. ÖZTOP, Prof. Dr. Süleyman AYDIN, Prof. Dr. Murad ATMACA, Prof. Dr. Mehmet ESEN, Prof. Mustafa INC ve Prof. Mehmet YAMAN’a başarılarından dolayı plaket töreni düzenlendi.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen törene Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, Rektörlük Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Veysel ŞAHİN ile öğretim üyeleri katıldı.

Törende kısa bir değerlendirmede bulunan Rektör Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Fırat Üniversitesi’nin ismini yaptığı başarılı çalışmalarla uluslararası arenada duyuran öğretim üyelerini kutladı.

Rektör Prof. Dr. GÖKTAŞ; “Yaptığınız başarılı çalışmalarla Üniversitemizin gurur kaynağısınız. Üniversitemizin çıtasını her alanda yükseltiyorsunuz.

Üniversitemizin çıtasını ulusal ve uluslararası alanda yükselten öğretim üyelerimiz için Üniversitemizdeki FÜBAP kaynaklarını sonuna kadar açacağız. Bu bağlamda Üniversitemiz için her türlü çalışma yapan ve özel hayatından feragat eden öğretim üyeleri arasında fark olmalı diye düşünüyorum. Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’ne girerek Fırat Üniversitesi’nin adını uluslararası platformda gururla duyuran üniversitemiz öğretim üyelerini tekrar kutluyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından ‘Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’ne giren öğretim üyelerine, Rektör Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet YILMAZ tarafından teşekkür plaketleri verildi.