Diş Hekimlerine saldıran şüpheli tutuklandı

Elazığ'da diş hekimlerine saldırdığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen şahıs tutuklandı.

Diş Hekimlerine saldıran şüpheli tutuklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, Fırat Üniversitesi Diş Fakültesi Hastanesinde meydana geldi. Sabah saatlerinde muayene odasına giren şüpheli S.A., nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı Pratisyen Diş Hekimi U.D. ve yanındaki stajer B.B’ye bıçakla saldırdı. Olayda her iki doktorda yaralanırken, S.A olay yerinden kaçtı.

Hastane personelinin haber vermesi üzerine olay yerine gel polis ekipler, kamera görüntülerinden şüpheli S.A’nın kimliğini tespit ederek gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğün de ifadesi alınan şüpheli S.A, adliyeye sevk edildi. S.A çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konu ile ilgili Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı da yazılı bir açıklama yaparak,“ 05.12.2019 günü saat 11:30 sıralarında ilimiz Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde pratisyen diş hekimi olarak görev yapmakta iken saldırıya uğrayan U.D. isimli doktor ile B.B. isimli stajyer doktorun S.A. isimli şüpheli şahıs tarafından yaralanması olayı ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmış olup, Cumhuriyet savcısı tarafından verilen talimat üzerine kısa bir süre içerisinde yakalanan şahıs gözaltına alınmış, savcılığımızca alınan ifadesinin ardından tutuklama istemiyle sevk edildiği Elazığ 2. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır. Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca başlatılan soruşturma devam etmektedir.” denildi.