Dikkate Alınmalı…

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakanlığın ve tarım sektörünün ihtiyaç duyduğu öncelikli konularda bilgi ve teknolojilerin geliştirilmesi, uygulamaya aktarılması amacıyla 'Ar-Ge Destek Programı 17. Proje Çağrısı' kapsamında proje başvuruları başlamış.

Dikkate Alınmalı…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Enstitü Müdürü Özkan ÖZBAY, Ar-Ge Destek Programı 17. Proje Çağrısı kapsamında; Üniversiteler ile Sivil toplum ve meslek kuruluşları 300.000 TL’ ye kadar %70-100 oranlarında Bakanlık destekli,  Özel sektör kuruluşları 3.000.000 TL’ ye kadar %70 oranında Bakanlık destekli proje başvurularında bulunabileceklerini ve proje son başvuru tarihinin 08 Ekim 2021 Saat 18:00’e kadar olduğunu belirtmiş. 

Özellikle girişimcilerimizin bu tür desteklere önem vermesi gerekiyor. Devletimiz istihdam ve ülkemizin kalkınması için bu tür destekleri sürekli yapıyor ve ekonominin canlanması için önemli hibeler veriyor. 

Çalışarak ve emek vererek hem kendi ekonomimizi hem de ülkemize istihdam sağlanması için elimizi taşın altına koymamız gerekiyor. Oturduğumuz yerden hayat mücadelesi olmaz ve gayret göstermek gerekiyor.  

“İş yok” söyleminden kurtularak, kendi işimizi kurmanın mücadelesine girilmeli ve her türlü imkanlar zorlanmalıdır. 

Özel sektör kuruluşlarının farklı projeler üreterek işlerini daha fazla büyütmesi açısında bu proje oldukça önemli ve maddi destekler oldukça yüksek.
Bizden söylemesi…