'DESTİCİ KENDİSİ İÇİN PARTİYİ SATTI'

Erol KARA/Muhsin Yazıcıoğlu davasının Avukatı ve en yakın dava arkadaşlarından biri olan Av. Selami Ekici BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye sert tepki göstererek, 'BBP Genel Başkanı Mustafa Destici sadece kendinin Milletvekili olması için partiyi haraç mezat siyaset arenasına satmıştır.

'DESTİCİ KENDİSİ İÇİN PARTİYİ SATTI'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyük Birlik Partisi ve Alperen iradesi işgal altındadır. Genel başkanın bu hatadan bir an evvel dönmesi istiyoruz.” dedi.

Prensip olarak Ak Parti ile yapılan ittifaka karşı olmadıklarını söyleyen Av. Selami Ekici, "Parti yöneticileri kendi ikballerini düşündüklerini’’ söyledi.

 

PARTİ İŞGAL ALTINDADIR

Ekici, ”Seçimlere amblemle girmek taraftarıydık. Bunu Saadet Partisinde gördük. Ama maalesef parti yöneticileri kendi ikballeri için Hilal ile Gül’ü  seçim pusulasında görmek istemediler. Kendilerini Milletvekili yapmak için. BBP 25 yıldır çocuklarımızın süt parası ile büyüttüğümüz parti Genel başkanını şehit vermiş bir partinin Genel başkanı sadece Milletvekili olarak olması için haraç mezat siyaset arenasına satmıştır. Bunu çok net söylüyorum. Büyük Birlik Partisi ve Alperen iradesi işgal altındadır. Genel başkanın bu hatadan bir an evvel dönmesi istiyoruz. Bu hareketi kimse bu hale düşüremez. BBP her daim Milli ve manevi politikaların yanında olacağını bir daha ifade etmek istiyorum. Bugün itibariyle Genel başkan ne dik durabiliyor. Ne doğru söyleyebiliyor. ‘’dedi.

 

AK PARTİ’YE KARŞI ÖN YARGIMIZ YOK

Av.Selami Ekici, Türkiye’nin Milli politikaları noktasında hiçbir ön

yargılarının olmadığına dikkat çekerek,” AK partiye karşı ön yargımız yok.  Diğer partilere karşı ön yargımız yok. BBP ve Alperenler Muhsin Yazıcıoğlu’nun ayak izlerine basarak yürüyecektir. Bu yanlışların giderilmesi için elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.” şeklinde konuştu.