Demirbağ'a Baskil'de yoğun ilgi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Baskil ilçesini ziyaret etti. Baskilli vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Demirbağ, sorunları ve talepleri dinledi.

Demirbağ'a Baskil'de yoğun ilgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ memleketi Elazığ’da vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Baskil AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden Demirbağ burada partilileri ile buluştu.

Baskilli vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Demirbağ, sorunları ve talepleri dinledi. 
 

DEMİRBAĞ: HEMŞEHRİLERİMİZİ DİNLEDİK
Esnaf ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik diyen milletvekili Demirbağ, “Bugün ki gezi programımız çerçevesinde öğle saatlerinde Baskil İlçe’mize geldik. Ondan önce TEİAŞ’dan gelen hemşehrierimiz vardı. Biz sabah saatlerinde gelen misafirlerle ilgileniyoruz. Daha sonra da eğer acil program yoksa öğlen itibariyle de diğer ilçelerde, beldelerde programlara katılıyoruz. Geldik Baskil İlçe’mizi ziyaret ettik. Teşkilatımızı, esnaflarımızı, hemşehrilerimizi, kardeşlerimizi Allah razı olsun. Her zaman olduğu gibi adeta miting havasında güler yüzle, kadir şinaslıkla bizleri bağırlarına bastılar, karşıladılar. Muhtarlarımızla olsun, hemşehrilerimizle yer yer sohbet etmek suretiyle dertlerini dinledik. Bazı problemleri varsa, sorunları varsa onları dinledik. Bir kısmını telefonla ulaşabildiğimiz yerlerle görüştük. Şimdi kalan esnafımızı ve taziye yeri var ziyaret ettikten sonra inşallah Elazığ’daki programlara katılmak üzere döneceğiz. Ben bütün hemşehrilerimize genel olarak ve Baskilli hemşehrilerimize candan yürekten teşekkürlerimi arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Demirbağ'a Baskil'de yoğun ilgi
Demirbağ'a Baskil'de yoğun ilgi
Demirbağ'a Baskil'de yoğun ilgi
Demirbağ'a Baskil'de yoğun ilgi