Değerini Daha İyi Anladık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük önem göstererek hayata geçirdiği şehir hastaneleri özellikle pandemi dönemin de vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarını ve tedavilerini karşılayarak büyük bir görev yürüttü.

Değerini  Daha İyi Anladık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapıldığında  özellikle belirli bir kesim tarafından eleştirilen Şehir Hastanelerinin önemi pandemi döneminde daha fazla ortaya çıktı. 

Koronavirüse yakalanan vatandaşlarımızın tedavilerini eksiksiz yapan şehir hastaneleri, diğer tedaviler içinde aralıksız hizmet verdi. 

24 Ocak 2020 Elazığ depreminde olduğu gibi pandeminin başladığı ilk günden itibaren Elazığ başta olmak üzere Bingöl, Tunceli, Muş, Malatya, Diyarbakır ve çevre illerden hasta kabul ederek bölgeye hitap etmeye devam ediyor.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, deneyimli sağlık personeli, 5 yıldızlı otel konforundaki donanımı ve sağlık alanındaki son teknolojiye sahip cihazlarıyla dünya standartlarında verdiği hizmet ile dikkat çekiyor. 

Bin 38 yatak kapasiteli hastanede, gelişen teknolojinin tüm imkanları hasta ve hasta yakınlarının hizmetine sunuluyor. Fethi Sekin Şehir Hastanesi 24 Ocak 2020 Elazığ depreminde olduğu gibi pandeminin başladığı ilk günden itibaren Elazığ başta olmak üzere Bingöl, Tunceli, Muş, Malatya, Diyarbakır ve çevre illerden hasta kabul ederek bölgenin sağlık merkezi oldu. 

Günde yaklaşık 8 bin hastaya hizmet veren hastane, kente, bölgeye ve ülkeye sağlık turizmi açısından önemli katkılar sağlıyor.

Belli bir kesimin kurulduğunda tepki gösterdiği şehir hastanelerinin önemini daha iyi anlıyoruz ve sağlık sektörüne yapılan yatırımların devamını bekliyoruz. Dünyada hiçbir şey insan sağlığından daha önemli değil. 

En önemlisi ise vatandaşlarımızın sağlığı için yapılan yatırımların hiç biri önemsiz değildir. Değerlidir ve yapılmalıdır. Şehir Hastanelerinin kurulmasında büyük gayret gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.