Darısı Diğer Aklı Karışıklara 

Dün, Hakimiyet'e Göre köşemizde '2023'E BU KAFAYLA MI?' başlığıyla yayınladığımız yazının giriş paragrafı şöyleydi: 'Ak Parti'nin aklı karışık isimlerinin mikrofonun ve ekranın şehvetine kapılarak söyledikleri sözlerin alt alta yazsak dünyanın en uzun manzup metni olan Kırgızların Manas Destanını geçer.

Darısı Diğer Aklı Karışıklara 

Seçim anketlerindeki sonuçlar hakkında; "Biz diyoruz ki, inşallah 2023 seçimlerinde tarihi bir rekorla ipi göğüsleyeceğiz. Yüzde 75'in üzerine çıkacağız” ifadelerini kullanan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan,  "Birleşik Arap Emirlikler (BAE), Baktı ki Türkiye´ye diz çöktüremiyor, baktı ki Türkiye´nin istiklalini engellemiyor, baktı ki Türkiye ile birlikte yürümeden küresel anlamda kendi menfaatlerinin aleyhine çıkıyor, BAE teslim oldu." demişti. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Özkan'ı yalanlayarak, "Beyanları partimizin görüşlerini yansıtmamaktadır" ifadelerini kullanmıştı.”

Bu yazımızın üzerinden 24 saat geçmeden AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın görevinden alındığı iddia edildi.

Cahit Özkan’ın görevinden alınacağı iddialar karşısında Özkan’ın bir danışmanı, "Bilmiyoruz, henüz öyle bir bilgimiz yok" ifadelerini kullanırken, diğer bir danışmanı ise Özkan’ın bugün TBMM'de yapılması planlanan basın toplantısının yapılmayacağını aktardı.

Görünen o ki 2023’e bu kişiler ile gidilmeyecek. Darısı diğer aklı karışık Ak Partili yetkililerin başına.