Darısı Ak Parti Başına

CHP'nin reklamcısı Ateş İlyas Başsoy, muhalefete 'Erdoğan' uyarısı yaparak 'O hülya kabusa dönebilir' demiş ve bu cümlesinin altını şöyle doldurmuş:

Darısı Ak Parti Başına

"Muhalefet, ‘Nasıl olsa ekonomi kötü... Millet Erdoğan’ı götürür bizi getirir havasında. İnsanların fakirleştiği tezi ne kadar gerçekçi? Bizim zannettiğimiz kadar olmayabilir. O yüzden buradan hareket ettiğimizde bize oy verebilecek kitleye çok fazla seslenmeyebiliriz. Bu insanların, bu 6 partiyle gelecek beklentisi gerçekçi olmayabilir. Şu anda daha fazla ekmek kazanma şansları var. Çünkü üretim var. Tek vardiya çalışan fabrikalar üç vardiya çalışıyor. Bu demek ki üç kat daha fazla insan çalışıyor. Çünkü ihracat yapıyor ekonomi. Ülkenin başında Rusya ve Ukrayna konusunda herkesin görüşüne başvurduğu, Nobel alacak diye ciddi ciddi konuşulan bir Başkan var. Niye bıraksınlar ki Erdoğan’ı 6 kişi için?”

Bu cümlelerden önce şu sonucu bir çıkartalım. Son yıllarda halkı ve halkın beklentilerini okumada sınıfta kalan merhum Erol Olçok’tan sonra Faruk Acar’ı da elinden kaçıran Ak Parti’nin bu konularda amatörlerle çalışmasına karşılık CHP, halkı ve gerçekleri iyi okuyan ve yorumlayan profesyonellerle çalışıyor.

CHP’nin reklamcısı Başsoy, “Erdoğan gibi güçlü, sorunları çözme başarısı ve kabiliyeti daha yüksek, sıkıntıları aşmada daha yetkin ve güçlü iradeli, dış politikada saygın bir konumda  bir lider dururken halk,  her an devrilme ihtimali olan 6’lı masaya niye güvensin ve niye oy versin ki..”

Tespit doğru ve şu mesajı içeriyor. “Siz 6 değil 16 da olsanız halka umut veremiyorsunuz. Sadece Erdoğan’ı devirme tezi ve hırsı ile meydanlara çıkarsanız başaramazsınız”

CHP’nin böyle bir danışmanla çalışması, Millet ittifakının bundan sonraki yol haritasındaki eksikliklerin giderileceğine dair ipucu vermesi açısından da önemli.

Böyle akıllı danışmanların darısı Ak Parti başına.