Dakika ve Skor

Elazığspor'un futbolculara ve teknik adamlara olan birikmiş borçlarından dolayı kapalı olan transfer tahtası, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın girişimleri ve katkıları ile açıldı.

Dakika ve Skor

Zor olan başarıldı ve transferin de kapısı aralandı. Tabi tahtanın açılmasında büyük gayret ve özveri gösteren Başkan Şerifoğulları’nın ortaya koyduğu gayreti, diğer siyasi aktörler, iş insanları ve ilimizin yetiştirdiği bürokratlar da göstermeli ki futbolcu alalım ve takımı iyi bir noktaya getirmesek de düşmekten kurtaralım.

Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan Çayır ve transfer komitesi, takıma yeni ve zinde bir güç katmak için uğraşıyorlar, adeta didiniyorlar. Ancak iyi futbolcu için para, bunun için de destek lazım.

Elazığspor yetkililerinin şehre müjde vermesi ve iyi transferlerin haberini ulaştırması biraz da şehrin onlara katkıları ile mümkün.

Hem takımın hem de yönetimin zorlu mücadelesinde son durum nedir, futbol terminolojisi ile dakika ve skor nasıldır bir kaç gün içinde alırız haberleri.  Beklentimiz odur ki açıklanan dakika ve skor, takımımıza kan ve can olur.