Daha Güçlü Olmalıyız

Görevlerinde ve kendi alanlarında başarı gösterip önemli mevkilere gelen Elazığlı hemşerilerimizin başarıları, şehir olarak hepimizde bir mutluluk ve gurur vesilesi oluyor.

Daha Güçlü Olmalıyız

Herhangi bir görevde olmasalar dahi kendi konumlarında, yüreği Elazığ için atan, hemşerilerinin her türlü problemleri ile ilgilenen, her türlü desteği sağlayan isimler, daha etkin ve önemli görevlere gelince  bu katkıları da bir o derece artıyor.

İlimizin köklü ailelerinden ve siyasi alanda Elazığ’a önemli hizmetlerde bulunmuş Küçükel ailesinin başarılı, saygın, Ankara siyaseti ve bürokrasisin de önemli ağırlığı olan Nüket Küçükel Ezberci, Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kuruluna seçilmesi ilimizde de sevinçle karşılandı.

Ankara TED koleji ve Bilkent Üniversitesi mezunu olan ve hayatının her aşamasında ve bulunduğu görevlerde  başarılara imza atan ve 2007 yılından bu yana Güven Hastanesi’nde Yönetim Kurulu Başkanlığını ile Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar üyesi olan Nüket Küçükel Ezberci’nin yürüttüğü görevlere ilaveten TFF yönetiminde olması da şehrimiz için önemli gelişme oldu.

Küçükel ailesinin geçmişte hem Elazığ Belediye Başkanlığı hem de milletvekili olarak ilimize önemli hizmetleri oldu.

Bununla birlikte Fırat Üniversitesine kazandırdıkları İlahiyat Fakültesi binası ve daha birçok alanda şehrimize kazandırdıkları tesisler var.

Sosyal sorumluluk projelerinin önemli bir bölümünü kendi ilinde hayata geçiren Küçükel ailesinin bir temsilcisi olarak Nüket Küçükel Ezberci isminin öne çıkması ve bu konuda ilimiz adına yeni ve güçlü bir isim olması şehirde de memnuniyetle karşılandı.

Elazığ’ın artık özgüven sahibi,  tüm kapıları rahatlıkla açabilecek, projeleriyle öne çıkacak, Ankara siyaseti ve bürokrasisinde etkin ve saygınlığı ile öne çıkan, vasat, sıradan ve durağan değil, majör ve güçlü isimlere ihtiyacı var. 

Kaybettiğimiz zamanın ve kaçırdığımız fırsatların telafisi de ancak böylesi özelliklere sahip isimlerin öne çıkması ve yetki verilmesiyle mümkün olabilir.

Şehrin artık güçlü, etkin, saygın ve çözüme ulaşma noktasında zorlukları kolaylıkla aşabilen isimlere ihtiyacı var. Yıllarca kaybedilen zamanın telafisi için tekrarı tekrar etme dönemi değil, artık kalkma ve dirilme vaktidir bu vakit.