CUMHURBAŞKANIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

Tamer ÖREN - Büyük Birlik Partisi olarak en başından beri cumhur ittifakına destek verdiklerini  hatırlatan BBP Elazığ İl Başkanı Alpay GÖKÇE 'Kur oynamaları akaryakıt fiyatlarında az oynama oldu, etin fiyatı arttı diye vatan gözden çıkarılmaz. Salatalık, domates fiyatları  üzerinden çocukların geleceği ateşe atılamaz' dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BBP Elazığ İl Başkanı Alpay GÖKÇE,Hakimiyet Gazetesine açıklamalarda bulundu.

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem  milletvekili  genel seçimlerinde hangi partinin hangi oluşumu destekleyeceği  konusunda saflar netleşirken  BBP Elazığ İl Başkanı  Alpay GÖKÇE, 24 Haziran’da cumhur ittifakını destekleyeceklerini yineledi.

GÖKÇE, seçimlerin neden öne alındığını, partisinin cumhurbaşkanlığı seçimindeki duruşu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

ÜLKEMİZ KÜRESEL GÜÇLERİN HEDEFİNDE

GÖKÇE, “Ülkemiz yaklaşık son 5 yıldır küresel bir saldırının hedefinde. Emperyal güçler yeni ve güçlü bir Türkiye'nin doğmasını engellemek için bu son 5 yıl içinde dönem dönem PKK/FETÖ/PYD gibi terör örgütleri üzerinden saldırdı. Bu saldırılarla başarı elde edemeyince Suriye'de devam eden savaşı körükleyerek, uzatarak Türkiye'yi köşeye sıkıştırmak istedi. Bu saldırıların tek gayesi tam bağımsızlık yolunda ilerleyen, bölgesinde bir güç olmanın adımlarını atan, kendi eksenlerinden uzaklaşan Türkiye'yi diz çöktürmek, terbiye etmekti. Çok şükür emellerine ulaşamadılar. Bu örgütler eli ile kazanım elde edemeyince bu defa da ekonomik saldırılar başlatarak dolar, euro kurları ve akaryakıt zamları üzerinden iktidarı gözden düşürmek halkı Ak Parti iktidarına karşı kışkırtmak için çirkin hamleler içine girdiler. Seçimler normal tarihinde yapılacak olsaydı şayet 16 ay boyunca sürekli üzerimize oynayacak halkı bezdirme noktasına getirecekler ekonomimizin sinir uçlarını tahrip edeceklerdi. İşte tam bu süreçte gelişmeleri doğru okuyan devlet aklı buna fırsat vermemek durumu lehimize çevirmek için erken seçim kararı aldı. Tabir yerinde ise bu şer güçlere çalım attı” diye konuştu.

MİLLİ DURUŞUMUZU BOZMAYACAĞIZ

Erken seçim kararının alınmasının ekonomik açıdan çok önemli olduğunu vurgulayan GÖKÇE “ Bu kararla yatırım planı yapmayı düşünen iş adamlarımız önünü daha iyi görecek adımlarını yere daha sağlam basacaklardır. Küçük ve orta ölçekli esnafımız adına istikrarsız bir tablo belirmeyecek seçimin bitmesi ile istikrarlı bir sürece girilecektir. Ülke de en azından uzunca bir dönem seçim mevzusu konuşulmayıp gündem bu seçim konusu üzerinden yürümeyecek ülke gereksiz enerji ve zaman kaybı yaşamayacaktır. Bu kararı biz BBP olarak doğru buluyor destekliyoruz. Bizler Büyük Birlik Partisi olarak başından beri cumhur ittifakına destek vereceğimizi ifade etmiştik. Ülkenin içinden geçmiş olduğu süreç göz önünde bulundurulduğunda yapılan ittifaklara bakıldığında bu kararımızın ne denli doğru olduğunu daha iyi anlıyoruz. Hiçbir koşulda bir araya gelmesi mümkün olmayan camialar isimler bir araya geliyor ittifaklar kuruluyor. Bizim milli duruşumuz devletçi ve milletçi vatansever kimliğimizden hareketle bunlara kayıtsız kalmamız bir tavır sergilemememiz imkânsızdır. Bu süreçte sayın Cumhurbaşkanımızı yalnızlığa Terk etmeyecek ülkenin bekasını ateşe atmayacağız” diye kaydetti.

 

 

 

24 HAZİRAN ÜLKENİN KADERİDİR

24 Haziran seçimlerinin sadece siyasi bir seçim olarak düşünmenin yanlış olacağını ifade eden GÖKÇE “ Ülkenin kaderidir, çocuklarımızın geleceğidir. Milli olan çizgi Ak Parti - MHP - BBP çizgisidir. Bizler hiçbir zaman kişisel menfaat ve hırslarımızı ülkenin âli menfaatlerinin üzerinde görmedik. Bugünde görmüyoruz. Her ne yapıyorsak merkezinde millet var vatan var ümmet var bayrak var. Sayın Cumhurbaşkanımızın FETÖ ile PKK ile Suriye'de PYD/YPG ile mücadelesi ve getirdiği başarılı sonuç ortadadır. Bundan 3 yıl evvel acaba Türkiye bölünüp parçalanacak mı derken bugün Suriye'nin bir çok bölgesinde askeri üsler kuruyoruz oranın güvenliğini biz sağlıyoruz. Resim ortadayken hâlâ birileri çıkıp BOP’çu diyebiliyor. PKK'nın geldiği sonuç ortadayken birileri çıkıp ‘açılım sürecini neden başlattı ‘ diyebiliyor. Bunların bir strateji olduğundan bi haber olan insanlar sadece gördüklerini yorumluyor  işin derinliklerinde neler var bunu bilmiyor” diye aktardı.

AÇILIM SÜRECİ OLMASA ÜLKE SURİYE’DEN BETER OLURDU

Açılım süreci olmasa ülkenin  Suriye'den daha kötü olacağını dile getiren GÖKÇE,“Bölge halkı kandırılarak iç savaş başlatacaklardı. Çok şükür devlet aklı buna meydan vermedi. Tüm bu isabetli hamleleri gördük. Sayın ERDOĞAN'ın milliliğinden şüphe duymuyoruz. Sayın BAHÇELİ'nin ne denli aklı selim bir devlet adamı olduğu ortadadır. O da bu sürecin Sayın Erdoğan ile atlatılmasına işaret ediyor verdiği destek ile kefil oluyor. Keza Genel Başkanımız Sayın Mustafa DESTİCİ'nin vatansever kimliği herkesin malumudur. Tüm bu isimler Sayın Cumhurbaşkanımız etrafında birleşiyor ise vatandaşların olayı iyi analiz etmesi gerekiyor. Seçim sonucu... Türk milleti belki alim değil ama ariftir. Bu halkın ferasetine aklına vicdanına güveniyoruz. Halk neyin ne olduğunu çok iyi görüyor. Üzerimize oynanan oyunları kimlerin oynadığını analiz edebiliyor. Kürdü, Türkü, Alevisi, Sünnisi ile çok oyunları bozarak buraya kadar geldik bugün yine tüm oyunları bozarak şer güçlere hak ettikleri cevabı verecek Türk milleti ile uğraşılamayacağını göstereceklerdir. Süreç ülkenin ikinci Kurtuluş Savaşı’dır. Ya bizi;  biz Türkler yöneteceğiz ya da yönetecek bir devlet bulamayacağız. İktidardan doğan bir takım olumsuzluklar için devletlerine küsmesin tercihlerini emperyal güçlerin istediği şekilde kullanmasın oyuna gelmesinler. Olumsuz olan tabloların baş mimarları küresel güçlerdir ve daha önce olduğu gibi yine başarısız olacaklar. Bu olumsuzluklar geride kalacak. Okyanusları geçtik derelerde boğulmayalım. Kur oynamaları akaryakıt fiyatlarında az oynama oldu, etin fiyatı arttı diye vatan gözden çıkarılmaz. Salatalık, domates fiyatları  üzerinden çocukların geleceği ateşe atılmaz. Bu seçimi millet kazanacak ülkemiz kazanacak. Herkesi Cumhur ittifakına desteğe çağırıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.