Çocuklarımıza İnanalım…

Elazığ, son yıllar da eğitim konusunda önemli adımlar atmaya başladı. Özellikle okullarımız da düzenlenen teknoloji şenlikleri, öğrencilerimizin yaptığı birçok çalışmayı gözler önüne seriyor.

Çocuklarımıza İnanalım…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yoğun katılımın olduğu şenliklerde öğrenci ve öğretmenlerin bir yıl boyunca hazırladığı projeler sergileniyor. Öğrencilerin geliştirdikleri projelerle faydalı çalışmalara imza attığı ve ülkemize faydalı projelerin dikkat çektiğini görüyoruz. 

Elazığ Hakimiyet Gazetesi olarak öğrencilerimizin bu tür teknoloji şenliklerinde gösterdiği üstün başarıları görünce, hem ülkemiz hem de ilimiz adına çok mutlu oluyoruz. Ülkemizin hem teknoloji hem de savunma sanayi konusunda gösterdiği üstün başarıların devamı için bu tür etkinliklerin devam olması gerekiyor. 

Çünkü gençlerimiz yapacakları birçok proje ile inanıyoruz ki ülkemize büyük hizmet yapacaklar. Bunun içinde bütün kurumlarımızın destek olması ve teşvik etmesi gerekiyor. Her hafta ilimizde başka bir okulda bu tür teknoloji şenliklerinin olmasını önemsiyor ve öğrencilerimizi kutluyoruz. 

Son olarak Karakoçan ilçemizde ve Marmara Eğitim Kurumunda düzenlenen Marmara Fest bizlerin gelecek için umutlarını yeşertti ve gençlerimizden beklentilerimizi daha çok yükseltti. 

Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizde var olan ancak bir vesile ile gün yüzüne çıkmayı bekleyen yetenek, kabiliyet ve üstün zekâlarını ortaya çıkmasına vesile olan önemli etkinliklerdir.

Kendi projelerini tasarlamak, onu fiziki ve görünür hale  sokmak ve insanlığın hizmetine sunmak gibi ulvi gaye ve hedeflere hizmet eden bu tür teknoloji ve sosyal projelerin ortaya çıkmasına zemin hazırlayan, gençleri yüreklendiren ve cesaretlendiren okullarımıza ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler.