ÇOCUKLAR VALİ KONAĞINI ŞENLENDİRDİ

Valilik konutunda gerçekleştirilen iftar programına Vali Yardımcısı Üzeyir Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, sorumlu öğretmenler ve &oum

ÇOCUKLAR VALİ KONAĞINI ŞENLENDİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Valilik konutunda gerçekleştirilen iftar programına Vali Yardımcısı Üzeyir Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, sorumlu öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerle   ilgilenen Vali Zorluoğlu ve hanımefendi çocuklarla iftar yaptıktan sonra konut bahçesinde çocuklarla zaman geçirdiler. Doğum günü olan bir öğrencinin doğum günü pastasını öğrenci ile birlikte kesen Sevcan Zorluoğlu, öğrenciye sağlık ve mutluluk dolu yıllar temennisinde bulundu.

Güzel bir ramazan akşamında çocuklarla iftar yemeğinde bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Vali Murat Zorluoğlu “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, devletimiz bu çocuklarımızın daha iyi ve güzel ortamlarda yetişmesi için tüm imkânlarını seferber etmiş bulunmaktadır. Çocuklarımızın maddi olarak hiçbir ihtiyaçları bulunmamaktadır. Bu evlatlarımızın sevgi ve şefkate ihtiyaçları var. Bu konuda hepimize büyük görevler düşmektedir. Bu kuruluşlarımızı ben ve eşim sık sık ziyaret etmekteyiz. Bugün çocuklarımız ve bizim için bir değişiklik olsun diye valilik konutunda birlikte olmayı arzu ettik. Umarım çocuklarımız güzel bir akşam geçirmişlerdir. Ramazan ayının hepimize sağlık ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.