CHP Elazığ İl Disiplin Kurulu Başkanı Zülfü Doğan, Ali Özcan'ın İddialarına Yanıt Verdi

CHP Elazığ İl Disiplin Kurulu Başkanı Zülfü Doğan, ilimizin yerel televizyonlarından birinde İstanbul eski milletvekillinden Ali Özcan şahsıma yönelik ithamlarda bulunmuştur, diyerek açıklamalarda bulundu.

CHP Elazığ İl Disiplin Kurulu Başkanı Zülfü Doğan, Ali Özcan'ın İddialarına Yanıt Verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Elazığ İl Disiplin Kurulu Başkanı Zülfü Doğan, Ali Özcan'ın iddialarına yanıt verdi. Başkan Doğan'ın açıklaması şu şekilde:

"1997 yılında CHP’ye üye oldum. O tarihten itibaren Elazığ’da siyaset mücadelesi vermekteyim. Bu süre içerisinde bir dönem milletvekili adaylığı beş dönem üst kurul delegeli ve yirmi yıl da disiplin kurulu başkanlığı yaptım. Bu görevleri partimizin genel merkez onayı ve ilimizdeki partili üyelerimizin oylarıyla seçilerek geldim.

Bu görevleri yaptığım süreç içerisinde tüm çalışmalarımız parti tüzüğüne, yönetmeliğine ve genelgelerine uygun olarak yapılmasını sağladım. Hiçbir zaman hukuk dışına çıkmadım. Bundan dolayı vicdanen oldukça rahat olduğumu tüm partililerime ilan ederim. 

10.12.2021 tarihinde ilimizin yerel televizyonlarından birinde İstanbul eski milletvekillinden Ali Özcan şahsıma yönelik ithamlarda bulunmuştur. Bu ithamların hepsi gerçek dışıdır. Bu yapılan ithamların gerçek dışı olduğu partililerimizce ve Elazığ kamuoyumca bilinmektedir.

İddia edilen ithamları ispat etmeye davet ediyorum. Şayet ispat etmediği takdir de hukuki haklarımı saklı tutmaktayım. Elazığ kamuoyuna saygılarımla."