CHP'DE ÇGH

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 37. CHP Kurultayı'nda Bağımsız Aday olduğu Parti Meclisi (PM) seçiminde 824 oy alarak Parti Meclis Üyesi olması hem parti genel merkezindeki hem de CHP Elazığ İl Başkanlığındaki havayı hem değiştirdi hem de yumuşattı  ve bizlere de çok güzel hareketler dedirtmeyi başardı.

CHP'DE ÇGH
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel Merkez tarafından Kılıçdaroğlu’nu istifaya çağırdığı gerekçesi ile ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen, CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan tarafından da partiye uğramadığı ve teşkilatı tanımadığı gerekçesiyle sert sözlerle eleştirilen Gürsel Erol’un ilk dokuza girerek en yüksek oyları alan bir siyasetçi olarak Parti Meclisine girmesi aradaki buzların erimesini de sağlamış oldu.

Kongreden hemen sonra Tunceli ilinin CHP’li ilçe ve belde belediye başkanlarıyla birlikte CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu sıcağı sıcağına ziyaret eden, genel merkez ve genel başkana bağlılığını teyit ve mükerreren tekit eden Gürsel Erol’a  geçmişte ekranlar vasıtasıyla eleştiren İl Başkanı Zeki Kaplan’dan tebrik mesajı gelmesi CHP’de yeni bir dönemin de başlangıcı olacak gibi.

CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan, PM’ye seçilen Erol’a başarılar dileyerek, Fırat Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şunları söylemiş.

“Elazığ Milletvekilimiz Gürsel Erol, güzel bir oyla seçildi. Kendisine başarılar diliyoruz. Elazığ’ımıza, ülkemize ve partimize hayırlı işler yapmasını temenni ediyoruz. Partimiz adına mutluyuz.  Elazığ adına da güzel bir şey oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte de Elazığ’a yönelik daha yararlı işler yapacaktır. Zaten Vekil Erol, Elazığ için elinden gelen çabayı harcıyor. Bundan sonraki süreçte de siyasi kariyeri açısından aldığı bu başarı ile hem partimize hem de Elazığ’ımıza daha fazla yararlı olacaktır.  Güzel çalışmalar yapacağına eminiz”

Bu cümleler, siyasette çok güzel hareketler tadı ve lezzetinde ifadeler. Darısı diğer partilere ve partidekilere…