Çayır & Tutaş zirvesi!

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır ile Teknik Direktör Alaattin Tutaş, 2022-2023 sezonunda izlenecek yol haritasını istişare etmek üzere kulüp tesislerinde bir araya geldi

Çayır & Tutaş zirvesi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig’de averaj farkıyla kümede kalmayı başaran ve yeni sezon için hedef belirleme aşamasında olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da izlenecek yol haritası şekilleniyor. Bu kapsamda kulüp başkanı Serkan Çayır ile Teknik Direktör Alaattin Tutaş kulüp tesislerinde bir araya geldi.
Takımın transfer politikası ve belirlenecek olan hedefin öncelikli gündem maddesi olduğu toplantıda; bir çok konuda mutabık kalındı.
Yönetim Kurulunun yapacağı değerlendirme toplantısının ardından oluşacak Transfer Komitesi sözleşmesi biten oyuncular ile bir görüşme yapacak. Bu görüşmelerin bu hafta içinde tamamlanması bekleniyor. Bordo Beyazlı temsilcimizde Kaleci Hakan ile sol bek Muhammed’in sözleşmelerinin sona erdiği bu iki oyuncu ile görüşmenin yapılacağı belirtildi. Bordo-Beyazlı ekibimizin kurulacak olan transfer komitesi sonrası çalışmalarına hız vermesi bekleniyor.