Cafer Aydın: 'Yiğitcan sonuna kadar haklı'

Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, Sancaktepe FK ile oynanan maçın son düdüğüyle yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu

Cafer Aydın: 'Yiğitcan sonuna kadar haklı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’un 8. Haftası’nda deplasmanda karşılaştığı Sancaktepe FK ile son dakika golüyle 3-3 berabere kalan Elazığspor’da maçın önüne geçen olay kaptan Yiğitcan Erdoğan ile Yusuf Ensar Poyrazlı arasında yaşandı. Taraftarların cep telefonu kayıtlarında yer alan görüntülere göre Yiğitcan, Yusuf Ensar’a tekme atıyor ve kovalıyor.

OLAYIN İÇ YÜZÜNE HAKİMİYET ULAŞTI!
Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın olayın iç yüzünü Spor Müdürümüz Hüseyin Kabukçu’ya açıkladı. Takımın gençlerden oluştuğuna dikkat çeken tecrübeli çalıştırıcı, “Yiğitcan bu takımın ağabeyi ve profesyonelliği üst düzeyde olan bir oyuncu. Golü attıktan sonra Ensar tribünlere hareket çekiyor. Saha içi bir anda karışıyor. Yiğitcan da ceza almaması için uyarıyor ve doğru olan budur. Gözlemci saha içinde geziyor. Ensar’ı fark etse en az 4-5 maç ceza yazacak. Biz de genç futbolcuyduk. Ağabeylerimiz bizi uyarırdı. Bu olayın büyütülmesi yanlıştır. Sonuçta Yiğitcan ağabeyliğini yapıyor ve Ensar’ın ceza almaması için onu olay yerinden uzaklaştırıyor. Ellerine sağlık çok da doğru yaptı. 18-19 futbolcusun sen (Ensar’ı kast ediyor). Tribünlere hareket çekmek doğru bir şey mi?” dedi.

“ENSAR CEZA ALSA NE OLACAKTI?”
Kısıtlı bir kadroyla mücadelelerine devam ettiklerine dikkat çeken Aydın, “Şimdi Ensar bu olayın sonunda ceza alsa ne yapacağız. Zaten kısıtlı bir kadromuz var. Doğru düzgün kadro kurmakta zorlanıyoruz. Böyle bir olayın sonunda ceza alınsa bende Ensar’a tepki gösteririm. Tüm futbolcularımı ben çok seviyorum ve bu tür amatörlüklerle ceza almalarını istemem. Yiğitcan sonuna kadar haklı. Ben de olsam aynı tepkiyi veririm. O gençlerimizin ağabeyi. Maçtan sonra da Ensar’a hem ben hem de Yiğitcan gerekli uyarıyı yaptık. O da hatasının farkında ve özür diledi” şeklinde konuştu.