Bu hiç iyi olmadı!

Misli.com 3. Lig 3. Grup'un 24. Haftası'nda Elazığ Karakoçan FK, deplasmanda karşılaştığı ve 1-0 öne geçtiği maçta Şile Yıldızspor'a 3-1 mağlup oldu

Bu hiç iyi olmadı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Elazığ Karakoçan FK, Misli.com 3. Lig 3. Grup’un 24. Haftası’nda Şile Yıldızspor’la deplasmanda karşılaştı. 3 Mart Çarşamba günü saat 14.00’te Şile İlçe Stadı’nda oynanan ve Sakarya Bölgesi Klasman Hakemi Serkan Önsal’ın düdük çaldığı maça temsilcimiz; Duhan, Fatih, Mehmet Eksik, Burak Kavlak, Ferhat, Seyid Ahmet, Kaan, Muhammet Can, Muhammed Sak, Umutcan ve Hüseyin Fıstıkcı onbiriyle çıktı.  Maça etkili başlayan Mavi-Beyazlı ekibimiz 13. dakikada Umutcan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi 30. dakikada Adem Aydın’ıın penaltı golüyle eşitliği sağlarken, 45. dakikada Mert Sarı ev sahibini öne geçirdi ve devreye 2-1’lik Şile Yıldızspor üstünlüğüyle girildi.
İkinci yarıda temsilcimiz gol için çabalasa da bir türlü beklenen gol gelmedi ve Şile Yıldızspor 87. Dakikada bir penaltı daha kazandı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Reha Kurt takımını rahatlatan golü attı. Kalan bölümde başka gol olmayınca mücadele İstanbul ekibinin 3-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı. Küme düşme hattından uzaklaşma adına oldukça önemli olan bir maçtan yenilgiyle ayrılarak 24 puanda kalan temsilcimiz, 25. Haftada Altındağspor’la karşı karşıya gelecek.