BM KARARI TÜRKİYE'NİN BAŞARISIDIR

Elazığ TSO Meclisi 2017 yılı son toplantısında BM Genel Kurulunda yapılan oylamayla, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdığı kararı reddetmesinin Türkiye'nin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başarısı olduğu, kararın memnuniyet verici ve Türk iş dünyası tarafından desteklendiği açıklandı…

BM KARARI TÜRKİYE'NİN BAŞARISIDIR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TUNÇ: “2018 Yılının Hayırlar Getirmesini Diliyoruz”

Elazığ TSO Aralık ayı Meclis Toplantısı Mustafa Tunç başkanlığında yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Tunç, “2017 yılı son meclis toplantımızı bugün gerçekleştiriyoruz. Ben bu toplantı vesilesiyle sizlerin ve tüm üyelerimizin yeni yılını kutluyor, 2018 yılının ülkemize ve tüm insanlığa hayrılar getirmesini temenni ediyorum.

2017 yılını geride bırakmaya sayılı günler kala Odamızın 2017 yılı son Meclis Toplantısına katılımınız nedeniyle hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yıl içerisinde Odamız bütçe imkanları doğrultusunda önemli hizmetler vermiş olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Hizmet binamızın eksikliklerinin tamamlanması, modern bir konferans salonu ile sergi salonunu ilimize kazandırmış olmanın mutluluğu içindeyiz.

Yine ülkemizin en eski ve en köklü Ticaret Odası olan İstanbul Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeş oda olmamız bizleri sevindirmiş, ancak Sayın İTO Başkanı İbrahim Çağları’n ani vefatı tüm camiamızı derin bir üzüntüye boğmuştur. Elazığ TSO Meclisi olarak bir kez daha rahmet diliyorum.

Bununla birlikte Ülkemiz ve tüm İslam alemini ayağa kaldıran ABD’nin Kudüs kararını da Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi olarak kınadığımızı ifade etmek istiyorum. BM Genel Kurulunda yapılan oylamada ABD’nin kararı ezici bir çoğunlukla reddediliş olup bu karar Türkiye’nin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın başarısı olarak tüm dünyaya yansımıştır. Hükümeti ve muhalefetiyle ülkemizin kenetlenmiş olduğu bu önemli hadise için iş dünyası olarak bizlerde sonuna kadar hükümetimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle, hepinize en derin saygılarımı sunuyor toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Tunç’un yaptığı konuşmanın ardından Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kubilay Kasım ve Aralık ayları Elazığ TSO Yönetim Kurulu Faaliyetlerini okudu. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan da faaliyetler hakkında Meclis Üyelerine detaylı bilgiler vererek çeşitli soruları cevaplandırdı.

Elazığ TSO Aralık ayı Meclis Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.