Bir ümidimiz var!

Elazığspor, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 27. hafta maçında lider Eyüpspor'la deplasmanda karşılaşacak

Bir ümidimiz var!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 27. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, deplasmanda lider Eyüpspor’la karşı karşıya gelecek.  Maçın hazırlıklarını tamamlayan ve İstanbul’a giden Bordo-Beyazlı ekibimizde Muhammed İldiz haricinde eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. 62 puanla açık ara ligin zirvesinde yer alan Eyüpspor maçın mutlak favorisi olsa da temsilcimiz bir umutla İstanbul’da sahaya çıkacak.

6. RANDEVU
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, geçmişte ilk kez 2010-2011 Futbol Sezonu’nda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta karşı karşıya geldiği İstanbul Temsilcisi Eyüpspor’la bugüne dek 2 sezonda 5 resmi müsabakada karşılaştı. Son olarak ligin ilk yarısında Elazığ’da oynanan maçı Eyüpspor 3-2’lik skorla kazanmıştı. 2.Lig Kırmızı Grup'ta 27. haftaya 27 puanla düşme hattının hemen üzerindeki Kastamonuspor'un 3 puan gerisinde 19. sırada giren Elazığspor, ligde oynadığı son 6 maçtan sadece 1 puan alabildi. Bordo-Beyazlı Temsilcimizde kritik maç öncesi Muhammed İldiz haricinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken Eren Çinkılınç, Cengizhan Akgün, Yusuf Ensar Poyrazlı ve Selim Enes Özeren ise zorlu maça sarı kart sınırında çıkacak.

MUHTEMEL ONBİR
Teknik Direktör Cafer Aydın’ın bugünkü maçta; Ali Karataş, Eren, Yiğitcan, Ömer Faruk, Hebat, Kadir Taşoğlu, Kadir Bekmezci, Cihan Canpolat, Cengizhan, Yusuf Ensar ve İzzet onbirine şans vermesi bekleniyor.  10 Mart Çarşamba günü saat 14.00’te Eyüp Stadı’nda oynanacak olan maçı Kocaeli Bölgesi’nden Ömer Tolga Güldibi yönetecek.