Bir İlk Daha…

Kimse hasta olmasın ve hastaneye ihtiyaç duymasın isteriz. Ancak sağlıklı yaşamak kadar hastalanmak da hayatın gerçeğinde var.

Bir İlk Daha…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimiz son yıllarda özellikle Fethi Sekin Şehir Hastanesinin açılışıyla birlikte bölgesinde bir sağlık üssü olma konumuna yükseldi.

Rutin hizmet ve polikliniklerin yanında yeni ve bölgede bulunmayan alanlarda da hizmete başlayan, geçtiğimiz hafta halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla akşam saatlerinde de poliklinik  hizmeti vermeye başlayan Fethi Sekin Şehir Hastanesi sağlık alanında yaptığı hizmetlerine kazandırdığı ilklere, bir yenisini daha ekledi.

İlimizin ve bölgemizin sağlık ihtiyaçları göz önünde bulundurularak “Çocuk Palyatif Bakım Merkezi“ hizmete açıldı. Çocuk Palyatif Bakım Merkezi, hastalarımızın ve refakatçilerinin rahatı için tüm detaylar düşünülerek, deneyimli kadrosu  ile hizmete başlamıştır. 

Yaşamı sınırlayan bir hastalığa duçar olan  hasta ve hasta yakınlarının yaşam kalitesinin artırılmasını sağlayan  Palyatif bakım, başta ağrı olmak üzere fiziksel, psikososyal, manevi problemlerin erken tespiti ile tedavisini hedefliyor.

Ülkemizde yetişkinler için palyatif bakım merkezlerinin yaygınlığını, kendi yakın çevremden biliyorum. Ancak çocuk palyatif bakım merkezlerinin sayısı oldukça az ve bölgede tek.

Her yaştan insanımıza hizmet ağına, çocuk palyatif servisini de ekleyen ve bu konuda önemli bir eksikliğin giderilmesini sağlayan Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş ve ekibini tebrik ediyoruz. 

Prof.Dr. Erol Keleş hocamız, hemen hemen her ay farklı bir hizmet, yenilik ve açılan servisle hem takdir ediliyor hem de bol bol dua alıyor.

Bizler de bu gayretlerinden ve fedakârlıklarından dolayı Erol Hocamıza teşekkür ediyoruz.