BİK MÜDÜRÜ YAŞAR KURU'DAN  MÜBİAD'A  ZİYARET

Basın İlan Kurumu Malatya Şube Müdürü Yaşar Kuru, Münevver Bilim İnsanları ve Akademisyenler Derneği (MÜBİAD) Başkanı Prof.Dr. Ömer Atalar'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

BİK MÜDÜRÜ YAŞAR KURU'DAN  MÜBİAD'A  ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin konuğu olarak Elazığ’a gelen ve İletişim fakültesi öğrencileriyle “Gazeteciliğin Geleceği ve Dijital Medya” konulu programda konuşma yapan Kuru, daha sonra aynı üniversitenin Veterinerlik Fakültesi’ne geçerek MÜBİAD’ı ziyaret etti.

MÜBİAD FAYDA SAĞLAR Prof.Dr. Ömer Atalar ile Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcılığı yaptığı dönemde uyumlu çalışmalar yaptıklarını belirten Kuru, Atalar’ın görev yaptığı dönem içinde Kastamonu’da güzel işler yaptığını belirtti.

Kuru ziyarette şunları söyledi: "Fırat Üniversitemizin birbirinden değerli hocalarının kurmuş olduğu bu dernek İlimizde çok önemli işlere imza atacaktır. Hocamızı önceden tanıyorum. Kesinlikle faydalı ve memleketine hizmet etme gayesinden başka bir amacı olmaz. Bu açıdan MÜBİAD bu şehre çok güzel hissettirecektir"

ELAZIĞ İÇİN PROJE ÜRETECEĞİZ

MÜBİAD Başkanı Prof.Dr. Ömer Atalar ziyaret için teşekkür ederek, MÜBİAD’ın çalışmalarından söz etti. Prof. Dr. Atalar, “Sivil Toplum Kuruluşlarının öneminin her geçen gün arttığı dünyamızda; ülkemizin her alanda kalkınmasına öncü; değişim, yenilenme ve çözüm odaklı bilimsel yaklaşımlarda bulunup, akademik bakış açısına gereksinim duyulan her alanda, iline ve ülkesine yardımcı projeler üreten, milli ve manevi değerlerine bağlı bilim insanları ve namzetlerini buluşturarak, devlet ve milletine hizmet etmeyi gaye edinmiştir. Bu amaç doğrultusunda; siyasi ve ideolojik çekişmelerden uzak, birlik ve beraberlik ruhuna yakın, enerjisini üretime sarf etme gayretinde, Kamu-üniversite –sanayi işbirliğini, STK ayağıyla bütünleştirme çabasına hadim bir anlayışa sahiptir.”dedi. Atalar, ziyaretin anısına Kuru’ya dernek plaketi takdim etti.