Belediyespor, Of'tan puanı kaptı

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, TFF 3. Lig 2. Grup'un 25. Haftası'nda deplasmanda karşılaştığı Ofspor'la golsüz berabere kaldı

Belediyespor, Of'tan puanı kaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 25. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor FK, Ofspor’la karşı karşıya geldi. 23 Şubat Pazar günü saat 13.00’te Of Vali İsmet Gürbüz Civelek Stadı’nda oynanan ve Eskişehir Bölgesi Klasman Hakemi Süleyman Bahadır’ın düdük çaldığı maça temsilcimiz; Ogün, Emrah, Burak Keskin, Burak Kavlak, Ferhat, Nihat, Tuncay, Metehan, Semih, Arif ve Furkan onbiriyle çıktı.

Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçın ilk yarısında her iki takım da savunmada hata yapmayınca takımlar soyunma odalarına golsüz eşitlikle gittiler. Mücadelenin ikinci yarısında her iki takımın yaptığı oyuncu değişiklikleri de fayda getirmeyince karşılaşma başladığı gibi 0-0’lık eşitlikle sona erdi.

GELECEK HAFTA RAKİP B. TEPECİK

Bu sonucun ardından iki maç eksiği ile puanını 21’e yükselten Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, TFF 3. Lig 2. Grup’un 26. Haftası’nda Büyükçekmece Tepecikspor’la karşı karşıya gelecek. 1 Mart Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan maça Gençlik Merkezi Sentetik Saha ev sahipliği yapacak.