Belediyespor Ankara'dan puanla döndü

Belediyespor Ankara'dan puanla döndü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Elaziz Belediyespor, 3. Haftada konuk olduğu Ankara Adliyespor ile golsüz berabere kaldı

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, TFF 3. Lig 3. Grup’un 3. Haftası’nda deplasmanda karşılaştığı Ankara Adliyespor ile puanları paylaştı.

16 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da Ankara OSTİM Stadı’nda oynanan ve Rize Bölgesi C Klasman Hakemi Muhammet Ali Metoğlu’nun düdük çaldığı maça Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz; Engin, Doğancan, Emrah Yollu, İsmail Türkaslan, Volkan Çekiç, Nihat Apaydın, Fahri Genç, Çağlayan Alpsatan, Adnan Kızılgöz, Muhammed Akyıldız ve Volkan Serim onbiriyle çıktı.

Temsilcimizin baştan sona üstün performans sergilediği maçta bir türlü beklenen gol gelmedi. Elaziz Belediyespor Adnan, İsmail ve Volkan ile özellikle ilk yarıda gole çok yaklaşırken, bir pozisyonda ise hakem Metoğlu %100 penaltıyı yakalayamadı. 90 dakika sonunda gol sesi çıkmayınca takımlar hanelerine 1’er puan yazdırdılar.

Puanını 2’ye çıkaran Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, TFF 3. Lig 3. Grup’un 4. Haftası’nda Sultanbeyli Belediyespor ile evinde karşılaşacak.