Belediyespor'a Düzce Darbesi!

Elaziz Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Düzcespor'a 3-1 mağlup oldu

Belediyespor'a Düzce Darbesi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Erol Kara

Aldığı mağlubiyet sonucunda 41 puanda kalan temsilcimiz, Adıyaman ekibinin bu hafta kaybetmesiyle, ligde kalmayı garantiledi. 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Elaziz Belediyespor 32.haftada deplasmanda Düzcespor ile karşı karşıya geldi. Pazar günü saat 15.30’da Düzce 18 Temmuz Stadyumu’nda oynanan mücadeleye temsilcimiz karşılaşmaya Engin Olgun, Enver Abdullah Filiz, Batuhan Kaya, Eren Can Özçelik, Arif Şahin, Muhammet Can Öztürk, Mustafa Soytaş, Nihat Apaydın, Semih Ekmen, Gökhan Ayda ve Cenk Cengiz on biriyle başladı.

50 DAKİKA 10 KİŞİ OYNADIK

Karşılaşmaya ev sahibi ekip Van Büyükşehir Belediyespor hızlı başladı. 36. dakikada Düzce ekibi İsmail Köse’nin golü ile 1-0 öne geçti. Bu gol orta saha oyuncusu İsmail Köse'nin bu sezon 9. golü olarak kayıtlara geçiyor. 41. dakikada Elaziz Belediyespor 10 kişi kaldı. Mustafa Soytaş önce sarı kart, ardından da ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. İlk 45 dakikada başka gol olmadı ve Elaziz Belediyespor soyunma odasına 1-0 geride girdi.

YUNUS CAN TEMSİLCİMİZİ UMUTLANDIRMIŞTI

Ev sahibi ekip ikinci yarıya da golle başladı. 49.dakikada Tunahan Birinci takımını iki farklı üstünlüğe taşıdı. Tunahan Birinci, ceza sahası dışında sağ çaprazdan ser vurdu ve takımını 2 farklı öne geçirdi. Bu gol Tunahan’ın bu sezon 3. Golü olarak kayıtlara geçti. Elaziz Belediyespor 50.dakikada farkı 1’e indirdi. Yunus Can Bozkır Belediyespor adına golünü kaydederken maç 2-1’e geldi. 63.dakikada fark tekrar 2’ye çıktı. Düzcesporlu Mehmet Eryavaş takımı adına 3.golü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma 3-1 sona erdi.

LİGDE KALMAYI GARANTİLEDİK

Bu skorun ardından Elaziz Belediyespor 41 puanda kaldı. Temsilcimiz ligin bitimine 2 hafta kala Adıyaman 1953 ekibinin bu hafta mağlup olmasıyla matematiksel olarak ligde kalmayı garantiledi. Elaziz Belediyespor 3. haftada Van Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.