Belediyelerin Üç Yıl Başarısı

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığına seçilen AK Parti Elazığ İl Başkanları hizmette üçüncü yılında hayata geçirdikleri projeleri anlatıyorlar. Belediyelerden vatandaşın memnuniyeti yanında Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da açıklama yaparak hizmetleri değerlendirdi.

Belediyelerin Üç Yıl Başarısı

Başkan Yıldırım, AK Partili belediyeler mazeret üretmeksizin ellerindeki imkânları samimiyetle vatandaşlarımız için seferber ediyor. Belediyelerimiz şikâyet etmeyip, daha fazla neler yapabiliriz düşüncesiyle çalışıyorlar. Hizmet götürme noktasında mazeret üretmeden, gayret ve samimiyetle, canla başla mücadele eden belediyelerin bu hizmetlerden vatandaşların da büyük memnuniyet duyduğunu ve bu memnuniyetin seçimlerde de en güzel şekilde sandığa yansıyarak ve AK Belediyelerin daha uzun yıllar Elazığ'da hizmetlerini sürdüreceğini ifade etti.

Belediyelerin çalışmaları, mensup oldukları partinin genel seçimlerdeki zaferini de getirebilir. 1994 yılında başta İstanbul ve Ankara olmak üzere ülkedeki birçok belediyenin Refah partisince alınması ve kısa sürede ortaya konan büyük başarılar,  95 yılında yapılan genel seçimde Refah partisini birinci yapmıştı.

2019 yılında yapılan yerel yönetim seçimlerinde sandıktan zaferle çıkan belediyelerin çalışmaları hem bu hizmetleri yapan başkanın hem de mensup olduğu partinin hanesine artı olarak yansıyacak ve 2023 yılında yapılacak seçimlerin de kaderini belirleyecektir.