Belediye, Trabzon'da seri peşinde!

Osmaniyespor karşısında oynanan iyi futbol ve alınan galibiyetin devamı için Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, yarın Ofspor karşısında 3 puan arayacak

Belediye, Trabzon'da seri peşinde!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 8. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, bugün Ofspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta konuk ettiği Osmaniyespor’u güzel bir oyunla 2-0 mağlup eden ve ligdeki 3 puanını alan Kırmızı – Lacivertli ekibimizde, hedef seri yakalamak. Zorlu maç için Trabzon’a giden temsilcimizde, eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

HAKEMLER İSTANBUL BÖLGESİ’NDEN

Ofspor – Elaziz Belediyespor maçını İstanbul Bölgesi C Klasman Hakemi Serhad Ürkmez yönetecek. Ürkmez’in yardımcılıklarını yine İstanbul Bölgesi’nden Özgür Tolga Özcan ile Alican Uz yapacak. Müsabakada 4. hakemlik görevini ise İstanbul Bölgesi Bölgesel Lig Hakemi Atakan Kozik üstlenecek.

MUHTEMEL ONBİR

Kırmızı – Lacivertli ekibimizin Ofspor karşısına; Engin, Osman, Veysel, Burak, Batuhan, Ferhat, Cenk, Mustafa, Ertuğrul, Halil İbrahim ve Serdar (Samet) onbiriyle çıkması bekleniyor. Bugün saat 14.00’te başlayacak olan müsabakaya Trabzon Vali İsmet Gürbüz Civelek Stadı ev sahipliği yapacak.

Kritik maç öncesi Kırmızı – Lacivertli ekibimiz 7 puanla 15. sırada bulunurken, Ofspor 6 puanla 16. basamakta yer alıyor.