Belde ve Köylerdeki İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli Çağrısı

Elazığ Mollakendi Beldesi Muhtarı Bekir Demirelli, belde ve köylerdeki ihtiyaç sahiplerinin bu süreçte göz ardı edilmemesi gerektiğini belirterek destek çağrısı yaptı.

Belde ve Köylerdeki İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli Çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhtarı Bekir Demirelli, deprem ve pandemi süreçleri ile ekonomide yaşanan sıkıntılı sürecin insanları zor duruma düşürdüğünü belirterek Elazığlı İş İnsanlarını, STK ve kurumları duyarlı davranmaya davet etti.

BELDE VE KÖYLERDE SIKINTI VAR
Demirelli, bugüne kadar yapılan yardımcıların şehir merkezine yoğunlaştığını, belde ve köylerdeki ihtiyaç sahibi ve yoksul vatnadaşların yardımlara yeteri kadar ulaşamadığını belirterek özellikele Ramazan Ayı ve yaklaşan bayram nedeniyle belde ve köylerdeki vatnadaşlara yardım eli uzatılması çağrısında bulundu.

Muhtar Demirelli Hakimiyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada: "Deprem ve pandemi nedeniyle zaten insanlar ekonomik olarak yıpranmıştı. Günümüzde bir de ekonomide yaşanan sıkıntılar nedeniyle insanlarımız oldukça zor duruma düştü. Belde ve köylerde ihtiyaç sahibi birçok aile yaşıyor. Yardımların ise şehir merkezlerine veya ilçelere yoğunlaştığını görüyoruz. Malum Ramazan ayındayız ve bayram yaklaşıyor. Elazığ'daki iş insanlarımızı, yardımseverlerimizi, STK ve kurumlarımızı ilçe ve beldelerdeki vatandaşlarımıza destek olmaya, onlara yardım eli uzatmaya davet ediyorum."