BBP Elazığ İL Başkanlığında Alpay GÖKÇE Dönemi !

Elazığ il teşkilatında yeni bir yapılanmaya giren  Büyük Birlik Partisi il başkanlığı görevine Alpay GÖKÇE getirildi

BBP Elazığ İL Başkanlığında Alpay GÖKÇE Dönemi !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ il teşkilatında yeni bir yapılanmaya giren  Büyük Birlik Partisi il başkanlığı görevine Alpay GÖKÇE getirildi. GÖKÇE bir basın toplantısı yaparak yeni görevi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.  Alpay GÖKÇE yaptığı açıklamada “ Cennet mekan Muhsin başkanımızın mirası ve emaneti olan Büyük Birlik camiası görülen lüzum, oluşan koşullar üzerine genel merkez kararı ile Elazığ il Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım” dedi.

Herkesin bildiği üzere ülkemizin ve devletimizin Kurtuluş Savaşından sonraki cumhuriyet tarihimizin en önemli ve sıkıntılı süreçlerinden geçtiğini vurgulayan GÖKÇE “ Ülkemiz üzerine içeride ve dışarıda bölme, parçalama, diz çöktürme, haritalar çizme gaflet ve oyunları had safhaya çıkmıştır. Tarihimizin hiçbir döneminde görmediğimiz hain, ihanet şebekeleri milletimizin ve devletimizin bekasına kurşun sıkmış işgal girişimlerinin önünü açmaya çalışmıştır. Ülkemiz bu denli kırılgan ve hassas fay hatları üzerinden geçerken olaylara seyirci kalmamız söz konusu olamaz, uzaktan seyretmemiz “Vatansever” kimliğimizle uyuşmazdı. Bu vesile ile doğru vizyon ve dürüst siyasetinden şüphe etmediğim partim Büyük Birlik Partisi çatısı altında milletimiz ve devletimiz için çalışmayı uygun görüp misyon almaktan kaçınmadım” diye konuştu.

Particilikten gayelerinin siyasi ikbal beklentisi veya kuru bir siyaset temaşası olmadığının altını çizen GÖKÇE “Particiliği fırsata giden makam mevki getiri olan bir araç olarak görmüyoruz.  Siyaset kurumu; millete efendiliğe giden bir basamak kişilerin kendilerine rant sağladığı bir alan olmamalıdır. Bizim siyasetten anladığımız milete hizmet devletin bekasını tesis edebilmek insanlar arasında ırk, dil, din, mezhep ayrımı yapmaksızın birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe teşvik etmek bu uğurda halka hizmetkar olmaktır” diye kaydetti.

Bu topraklar üzerinde hiç kimseyi diğer bir kimsenin üstü ya da altı olarak görmediklerini dile getiren BBP Elazığ İl Başkanı Alpay GÖKÇE “Hiç kimseyi diğerinin çekirgesi olarak kabul etmiyoruz.  Farklılıklarımızı ayrışma, kutuplaşma, ötekileşme sebepleri olarak değil, aksine  bir kilimin deseni gibi zenginliklerimiz kabul ediyoruz.  Gücümüzün ve varlığımızın devamının yegane unsuru olarak 80 milyon yüreğin bir ve beraber çarpmasından geçtiği inancını taşıyoruz. Bizlerin camia olarak  düşüncesi budur. Merhum şehit başkanımızın dediği gibi “ Bizler sandık kaygısı ile siyaset yapanlardan değil, sırat kaygısı ile siyaset yapan insanlarız” diye ifade etti.

Bu söylemi, kendilerinin siyaset terazisi ve olaylara bakış çerçevesi olarak her daim yaşatacaklarını söyleyen GÖKÇE “Bu düşünceleri kendimize şiar edinerek yola çıkmış bulunmaktayız. Allah, bu yolda bizleri sizlere mahcup etmesin. Halkımıza alnımızın akı ile hizmet etmeyi nasip etsin” diyerek sözlerine son verdi.