Bayan Yırık'tan Hayvan Hastanesi'ne ziyaret

Elazığ Valisi Erkaya Yırık'ın eşi Ayşe Yırık, Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi'ni ziyaret etti. Bölgesinde bir ilk olma özelliği taşıyan ve bünyesinde bulunan müştemilatlarla birçok ilki barındıran Hayvan Hastanesi'ni gezen Bayan Yırık, böylesi güzel bir tesisi şehre kazandıran Elazığ Belediyesi'ne teşekkür etti.

Bayan Yırık'tan Hayvan Hastanesi'ne ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Vesile Tutçugil tarafından karşılanan Bayan Yırık, sessiz oldukları kadar ilgiye muhtaç olan buradaki dostlarımıza herkesin elinden geldiği kadar destek olmasını istedi.

Özellikle kış aylarında hayvanların beslenme noktasında zorluk çektiğine dikkat çeken Bayan Yırık, doğanın bir parçası olan hayvanları unutmamamız gerektiğini vurguladı.
Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi’nde incelemelerde bulunan Ayşe Yırık, tesislerde hijyen ve temizliğe riayet edilmesi için ilgililerle bir süre görüştükten sonra yaptığı açıklamasında şunları söyledi:“Bugünkü ziyaretlerimiz kapsamında bölgesinde bir ilk olma özelliği taşıyan Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi’ni gezdik. Tesislerin oldukça profesyonel bir şekilde dizayn edildiğini görünce büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.  Burada farklı türden hayvanların barındığını ve hepsinin sağlığının yerinde olduğunu görmek ise bizleri ayrıca duygulandırdı. Sessiz dostlarımızın ilgiye muhtaç olduğunu çok iyi biliyoruz. Amacımız bir farkındalık oluşturmaktır.

“HAYVAN HASTANESİ MODERN GÖRÜNÜMÜYLE ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR”
Elazığ Belediyesi
Hayvan Hastanesi’nin modern görünümüyle örnek teşkil ettiğini belirten Ayşe Yırık, açıklamasına şöyle devam etti:“Bünyesinde, köpek yuvaları, karantina, uyuz bakım binası, tam donanımlı modern ameliyathane, post-operatif ünitesi, laboratuvar, köpek ve kedi evleri, açık bakım alanları yer alan bakım evi 30 dönüm arazide 5 bin metrekarelik kapalı alana kurulu. Burada poliklinik, ameliyathane yoğun bakım ünitesi röntgen ve ultrason cihazları var. Bu hastane sadece Elazığ’a hizmet etmiyor. Aynı zamanda bölgeye hizmet ediyor. Bizlere düşen sorumluluğu yerine getireceğimizi ve bu hastanenin eksiklikleri konusunda neler yapacağımızı düşünerek elimizden gelen gayreti sarf edeceğimizi belirtmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizden özellikle kış aylarında hayvanların beslenmelerine katkı sağlamalarını rica ediyorum.”

BAYAN YIRIK’IN SONRAKİ DURAĞI HARPUT OLDU
Elazığ Belediyesi
Hayvan Hastanesi ziyareti sonrasında Harput’a giden Bayan Yırık, evinde beslediği hayvanlarla tüm mahallenin ilgi odağı olan Nuriye Yücesu’yu ziyaret etti.
Burada bir süre Yücesu ile sohbet eden Bayan Yırık, kendi elleriyle kedilere mama vererek hayvanlara gösterdiği ilgi karşısında tüm aile fertlerine teşekkür etti.