Batman'dan ekmek çıkmadı!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, önemli eksiklerle gittiği Batman Petrolspor deplasmanından, 3-0'lık yenilgiyle ayrıldı

Batman'dan ekmek çıkmadı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’un 13. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Batman Petrolspor’un konuğu oldu. Pazar günü saat 13.00’te Batman Yeni Şehir Stadı’nda oynanan ve Kahramanmaraş Bölgesi’nden Serkan Gürbüz’ün düdük çaldığı maça temsilcimiz; Okan, Eray, Gökhan, Muhammed Düzgüner, Murathan, Hasan, Fırat, Salih, Ertuğrul, Abdullah ve Yusuf Ensar onbiriyle çıktı.
Maça etkili başlayan Batman ekibinin 7. Dakikada Aykut Çift’le bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle değer kazanmadı. Maçın 15. Dakikasında Elazığspor’da Abdullah sakatlanarak yerini Görkem Yağcı’ya bıraktı.
Maçın 22. Dakikasında Batman Petrolspor üstünlüğü yakaladı. Savunmanın arkasına gönderilen topta Aykut, kaleci Okan’dan sıyrıldı ve meşin yuvarlağı boş filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
36. Dakikada ise Elazığspor’un Görkem Yağcı’yla bulduğu gol ofsayt nedeniyle değer kazanmadı. İlk yarı Batman Petrolspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıya İzzet, Umut gibi oyuncuları oyuna sürerek başlayan Elazığspor, yine hücumda çoğalmakta sıkıntılar yaşadı ve 65. dakikada Hasan’ın golüne engel olamayınca durum 2-0 oldu.
78. Dakikada ilk golün sahibi Aykut Çift bir kez daha sahneye çıktı ve skor 3-0’a geldi. Uzatma bölümünde Batman Petrolspor’un bir topu daha direkten döndü ve mücadele Güneydoğu ekibinin 3-0’lık galibiyetiyle tamamlandı.
Yaklaşık 5-6 Bin taraftarın izlediği maçta tribünlerden sıklıkla “Elazığ Kümeye” tezahüratları yükseldi. 12 puanda kalan ve 15. Sıraya gerileyen Elazığspor, 14. Haftada Bld. Kütahyaspor’u ağırlayacak.