BASKİL HAREKETLİ

BASKİL HAREKETLİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde İl kongresini gerçekleştirilen DEVA Partisinde İlçe Başkanları atamaları devam ediyor. DEVA Partisinin Baskil ilçe başkanlığına Baskil Belediyesi’nde Zabıta Amiri olarak emekli olan Mustafa Balıbey  atanmış.

Mustafa Balıbey, yıllarca görev yaptığı Belediyeden baskılar neticesinde emekli olmak zorunda kaldığını, yaşadığı baskılara rağmen mağduriyetiyle ilgilenilmediğini, mevcut siyasi partilerde haksızlığa, hukuksuzluğa dur diyecek bir siyasi parti bulamadığından dolayı da yeni siyaset anlayışını tesis etmeye çalışan DEVA partisine katıldığını ifade etmiş.

Deva Partisi’nin belediyeden emekli yeni ilçe başkanı nasıl bir baskıya mazur kaldı ya da kaldı mı bilinmez ama belli ki emeklilik sürecinden sonra kendisine bir siyasi alan açmak istemiş.

Mustafa Balıbey'in DEVA Partisine katılarak siyasete girmesi, önümüzdeki günlerde neleri getireceği  bilinmez ama DEVA Partisi’nin yeni ilçe başkanının Baskil’de dengelerin değişeceğinin de bir ön habercisi gibi.

Bu gelişme aslında ne Deva’ya ne de Ak Parti’ye yarayacak. Bu gelişme, en çok da MHP’ye yarayacak ve yeni bir dönemi başlatacak gibi görünüyor.