BASKİL'E HAYIRLI OLSUN

Erkan BAY/Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, yaptığı açıklamada çok amaçlı Kültür Merkezi'nin yapımının devam ettiğini ifade etti.

BASKİL'E HAYIRLI OLSUN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat,Hakimiyet Gazetesi’ne  açıklamalarda bulundu.

ÇOK AMAÇLI SALONUN EKSİKLİĞİ HİSSEDİLİYOR

Altyapı, çalışmalarının yanı sıra Baskil’de Kültür Merkezi ve çok amaçlı salonların eksikliğinin hissedildiğini ifade eden Akmurat, bu nedenle Kültür Merkezi'nin yapımına karar verildiğini  ve en kısa sürede de  bitirileceğini ifade etti.

YÜZDE 40’I BİTTİ

Kültür Merkezi’nin yaklaşık 6 ay içinde biteceğini ifade eden Başkan Akmurat,’’Çok amaçlı Kültür Merkezimizin yüzde 40’ı bitti.4500 metrekare alana sahip olan merkezimizi 6 ay için bitirerek  hizmete sokmayı düşünüyoruz.’’dedi.

MALİYETİ 3,5 MİLYON TL

Merkezin 2016 yılında projesinin hazırlandığını ve yaklaşık 4 aydır inşaat çalışmasının sürdüğünü ifade eden Akmurat,’’Kültür Merkezinin maliyeti yaklaşık 3,5 Milyon TL. Merkezimiz de idari bina,Kafeterya,Nikah Salonu ve 1200 kişilik çok amaçlı bir salon bulunacak. Tamamlandığında Baskilimiz için önemli hizmetlere imza atacak’’diye ifade etti.

KABA İNŞAATI BİTMEK ÜZERE

3 katlı inşaatın kaba halinin  bitmek üzere olduğunu ifade eden Başkan Akmurat,’ Arka tarafta kolonsuz olarak tasarladığımız çok amaçlı salonlara bu ay içinde inşallah başlayacağız. Altyapı, yol ve asfalt çalışmalarının yanı sıra Kültürel çalışmalarımıza da büyük bir önem veriyoruz.’’diye konuştu.

BASKİL’İN İHTİYAÇ DUYDUĞU BİR PROJE

Kültür Merkezi’nin Baskil için ihtiyaç duyulan bir proje olduğunu ifade eden İhsan Akmurat,’’ Kültür Merkezi  sosyal ve kültürel hayat bakımdan Baskil’in  ihtiyaç duyduğu ve önemli bir yatırım. Bizler halkımıza hizmet için seçildik. Bu nedenle çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.’’dedi.

AÇILIŞIMIZ OLACAK

Kültür Merkezi’nin tamamlanmasıyla birlikte açılışını yapacaklarını da dile getiren Başkan Akmurat,’’Halkımız ile birlikte açılışımızı yapacağız. Baskilimize yakışan etkinlikler düzenleyerek ve maneviyatımıza uygun programlar ile  halkımızın hizmetine sunacağız.’’

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Vatandaşların her zaman emrinde olduklarını ve hizmetlere devam edeceklerini sözlerine ekleyen Başkan İhsan Akmurat,’’Bizler halkımıza hizmet için varız.İnşallah projelerimiz devam edecek ve İlçemizi en iyi yerlere getireceğiz.’’diye konuştu.