Basketbolda bu hafta

Süper Lig temsilcimiz Elazığ İl Özel İdare BOTAŞ deplasmanında kritik bir maça çıkacak, Bölgesel Lig ekibimiz EBK ise Mersin deplasmanında 2 puan arayacak

Basketbolda bu hafta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 9.Haftasında Elazığ İl Özel İdare BOTAŞ’la deplasmanda karşılaşacak. Zorlu maç için Ankara’ya giden Bordo-Beyazlı kafile, maçın son çalışmasını başkentte yapacak ve konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
18 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak olan maça Ankara DSİ Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Ligde 2 galibiyeti bulunan BOTAŞ bu maç öncesi 10 puanla 10. sırada bulunurken, 1 galibiyeti bulunan temsilcimiz Elazığ İÖİ., 9 puanla 14. ve son basamakta.

EBK, TOROSLAR BLD. DEPLASMANINDA
Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi A Grubu’nda yoluna namağlup devam eden Elazığ Basketbol Kulübü, ilk yarının son maçında deplasmanda Mersin Toroslar Belediye ile karşılaşacak. Yoluna 4’te 4’le devam eden temsilcimiz, 8 puanla grubunda lider durumda bulunurken, Mersin ekibi galibiyetsiz 4 puanla sonuncu sırada.
19 Aralık Pazar günü saat 18.00’de başlayacak olan maça Toroslar 7. Bölge Spor Salonu ev sahipliği yapacak.