BAŞKAN YANILMAZ, HAFTASONU MESAİSİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Başkan Yanılmaz ilk olarak Ataşehir Mahallesi İmam Efendi Bulvarı üzerinde bulunan ve rehabilitasyon çalışmaları gerçekleştirilecek kanal çevresinde incelemelerde bulundu

BAŞKAN YANILMAZ, HAFTASONU MESAİSİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Yanılmaz ilk olarak Ataşehir Mahdigeresi İmam Efendi Bulvarı üzerinde bulunan ve rehabilitasyon çalışmaları gerçekleştirilecek kanal çevresinde incelemelerde bulundu. İhale çalışmaları devam eden 800 metre uzunluğundaki kanal çevresi gerçekleştirilecek rehabilitasyon çalışmalarıyla yepyeni bir görünüme kavuşacak. Proje doğrultusunda kanal çevresindeki yan yollar, yürüyüş ve bisiklet yolları olarak düzenlenecek, kanal çevresi gerçekleştirilecek dekoratif aydınlatma çalışmalarıyla da yepyeni bir görselliğe kavuşturulacak.

Başkan Yanılmaz daha sonra yol genişletme çalışmalarıyla üç şeride çıkarılan Ataşehir Mahdigeresi Kuvayi Milliye Caddesi’nde devam eden yol sıkıştırma ve kaldırım çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu. Sağlam, dayanıklı ve üç boyutlu bir görsellik sunan renkli kaldırım taşlarıyla döşenen caddede, kaldırım-tretuvar çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt serimi gerçekleştirilerek, hizmete sunulacak. Başkan Yanılmaz Kuvayi Milliye Caddesi üzerindeki incelemelerinin ardından çalışanların daveti üzerine kısa bir çay molası verdi. İşçilerle gerçekleştirdiği keyifli sohbetin ardından Başkan Yanılmaz, Elazığ Belediyesi tarafından Hilalkent Mahdigeresi’nde özel bir okulla ulaşımı sağlayacak yeni imar yolu yapım çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

 

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından şehir genelindeki yol modernizasyon ve yeni yol yapım çalışmaları kapsamında Hilalkent Mahdigeresi’nde özel bir okulla ulaşımı sağlayacak 15 metre genişliğinde 900 metre uzunluğundaki yeni imar yolu yapım çalışmalarına ilişkin bilgi alan Başkan Yanılmaz, okulu da ziyaret ederek, “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.