BAŞKAN YANILMAZ BASKİL'DE

Baskil halkının yoğun katılım gösterdiği toplantıya Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Kalkan, şehit polis memuru Fethi Sekin'in babası M

BAŞKAN YANILMAZ BASKİL'DE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Baskil halkının yoğun katılım gösterdiği toplantıya Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Kalkan, şehit polis memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin ve ilçe halkı katıldı.

Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, yaptığı açıklamada ülke tarihimiz açısından en önemli seçimin 16 Nisan halk oylaması olduğunu belirterek, “Evet” oylarının rekor seviyede çıktığı ilçelerden birinin de Baskil olacağını ifade etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Kalkan ise 16 Nisan’ın ülke ekonomisi ve istikrarı açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak yapmış olduğu ziyaretten dolayı Başkan Yanılmaz’a teşekkürlerini ifade etti.

EN ÖNEMLİ SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ

Yapmış olduğu ziyarette 16 Nisan tarihinin Tanzimat’tan günümüze en önemli sistem değişikliğinin oylanacağı gün olduğunu vurgulayan Başkan Yanılmaz, “Bu tarihi süreçte Baskilli kardeşlerim ülkesi ve milleti adına en doğru kararı verecektir” dedi.

16 Nisan halk oylamasına 6 gün kala Baskil’deki hemşerilerimize Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatan Başkan Yanılmaz, 16 Nisan seçiminin ülke bağımsızlığı açısından kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu belirtti.

 

Ülke huzurumuzu tehdit eden bütün terör örgütlerinin aynı cephede birleştiğini söyleyen Başkan Yanılmaz, onlara en güzel cevabın 16 Nisan’da Baskil’den verileceğini belirterek şu açıklamalarda bulundu:“Bizleri bölmek, parçalamak ve birbirimize kırdırmak isteyenlerin oyununu 16 Nisan’da bozalım. Vereceğimiz her “Evet” oyu Hollanda, Almanya, Avusturya ve bütün terör örgütlerine bir Osmanlı tokadı olarak geri dönecektir” dedi.