BAŞKAN YANILMAZ, AKÇAKİRAZ'I ZİYARET ETTİ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz ve çok sayıda vatandaşın bir araya gelerek gerç

BAŞKAN YANILMAZ, AKÇAKİRAZ'I ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz ve çok sayıda vatandaşın bir araya gelerek gerçekleştirdiği istişare toplantısına belde sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

 

İstişare toplantısı çerçevesinde gerçekleştirdiği konuşmada, Nisan ayında yapılacak olan referandum seçimlerinin startını, Akçakiraz beldesinde verdiklerini belirten Başkan Yanılmaz, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Elazığ'a hizmet etmenin gayreti ve arzusu içerisindeyiz. Böyle genç ve dinamik belediye başkanlarımızda olunca hem Elazığ hem beldelerimiz hem ilçelerimizde yerel hizmetler mahiyetinde çok güzel hizmetler yapılıyor. Bu hizmetleri yaparken hepimizin öne almış olduğu bir kısım ana prensipleri ve ana ilkeleri var. Prensipler ve ilkeler olmadan ne yaparsanız yapın bir şey ifade etmez.Biz sizlerin oylarıyla geldiğimiz bu görevlerde emanetçiyiz. Emaneten hemşerilerimiz kardeşlerimiz bizi bu makama getirdiler. Bize dediler ki bak bu belediyenin bütçesini size emanet ediyoruz. Bizim adımıza bu parayı harcayın; ama kendi cebinizdeki paraymış gibi düşünmeyin. Bu bir emanet paradır ve bu emaneti harcarken bizi düşünerek hareket edin. Şehrimize hizmet yapılması amacıyla size emanet ettiğimiz her şeyi harcayacağınız zaman, tüyleriniz diken diken olsun ve eliniz titresin. Hak etmemiş kişilere haksız bir şekilde vermeyin. Bizim alacaklarımıza da sahip çıkın ve sorunlarımızı kendi haline bırakmayın” dedi.

Gerçekleştirilen istişare toplantısında Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a, Akçakiraz beldesi sakinleriyle bir araya gelmesi dolayısıyla teşekkür eden Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, “Biz istiyoruz ki referandumda Akçakiraz bir şekilde onurlandırılsın ve hak ettiği yere taşınsın. Çünkü bunun için bir değil birçok sebep var. Referandumda Akçakiraz’ ın yüksek bir oy oranına ulaşarak hak ettiği değeri bulması da sizlerin gayreti ve gerçekleştireceği çalışmalarla olacak” dedi.

 

Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz ise, Akçakiraz’ın hızla gelişen bir belde olduğuna dikkat çekerek, referandum öncesi yapılacak çalışmalara ilişkin gerçekleştirilen istişare toplantısı dolayısıyla Başta Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz olmak üzere Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahattin Kaya’ya ve belde halkına teşekkür etti.