Başkan Şerifoğulları'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyük Taarruzun 99. yılını kutlamanın gurur ve onurunu yaşadıklarını belirten Başkan Şerifoğulları mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve fedakâr vatan evlatlarımız sayesinde kazanılan 30 Ağustos Zaferi'nin millet olarak hem idrakini hem de sevincini yaşıyoruz. Aziz milletimizin tek vücut olarak bağımsızlığını, inancını ve hürriyetini tarihte görülmemiş bir mücadele ile nasıl koruduğunu bütün dünyaya kanıtlayışını kutluyoruz.

Bugün de aynı mücadeleyi her türlü terör örgütüne karşı sürdüren milletimiz, geçmişten aldığı toplum olma bilincini bütün şer odaklarının üzerine giderek canı pahasına göstermektedir.

Hiçbir şart ve koşulda ülkesini ve değerlerini asla çiğnetmeyen bu aziz millet, aynı mücadele ruhunu o gün olduğu gibi bugün de bütün terör örgütlerine karşı gösterecek güce sahiptir. 

Yokluklar içerisinde büyük fedakârlıklarla koruduğumuz ülkemiz; milletimizin azmi, kararı ve gayreti sayesinde her geçen gün kalkınarak güçlenmekte ve muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Aklın ve bilimin rehberliğinde ilerleyen bu millet, şanlı tarihinde olduğu gibi bugün de yarın da aynı kararlılıkla milli birlik ve bütünlüğünü koruyacak, varlığını sürdürecek ve ay yıldızlı bayrağını dalgalandıracaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, bu topraklarda özgürce yaşamamızı canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”