Başkan Şerifoğulları: 'Annelerimiz Şefkatin ve Merhametin Sembolüdür'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Anneler Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak şefkatin, merhametin ve fedakârlığın sembolü olan kıymetli annelerimizin, anneler gününü kutladı.

Başkan Şerifoğulları: 'Annelerimiz Şefkatin ve Merhametin Sembolüdür'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başta vatanı, milleti ve bayrağı için şehadete yürüyen şehit annelerinin anneler gününü kutlayan Başkan Şerifoğulları mesajında şu ifadeleri kaydetti:

“Sonsuz sevgi ve şefkatleriyle dünyamızı kuşatan kıymetli annelerimiz, bizlerin ilk öğretmenidir. Bizler, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir medeniyetin mensuplarıyız. Özellikle içinde bulunduğumuz bu zor şartlarda verdiğimiz mücadelede her zorlukta olduğu gibi en büyük gücümüzü yine annelerimizden ve onların hayır dualarından alıyoruz. Bu koşullar altında belki birçoğumuz annelerimizin yanında olamıyoruz ama yüreklerimiz her an onlarla. Bu zor günleri geride bıraktığımızda büyük bir özlem ve coşkuyla kucaklaşacağız. Her zaman olduğu gibi yine sizlerin sevgi ve şefkatine sığınacağız.

O güzel günlerin özlemiyle evlatlarından ayrı kalan annelerimizin, salgınla mücadelede ön saflarda mücadele eden ve bu nedenle evlatlarından ayrı kalan sağlık çalışanı annelerimizin ve elbette vatan, millet, bayrak uğruna şehadete yürüyen şehit anne ve eşlerinin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, her birinizin ellerinden saygı ve hürmetle öpüyorum.”