Başkan Duran'dan Palu Belediyesi Açıklaması

CHP İl Başkanı Çoşkun Çağlar Duran: Ak Partili Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım, belediyeye alınacak olan 5 personelin kendilerine yakın olacağını doğrulamıştır. '

Başkan Duran'dan Palu Belediyesi Açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Millet dünyayı yiyor biz 5 işçi almışız çok mu görüyorlar" diyerek de Ak Partili belediyelerin yapmış oldukları adam kayırmacılığı, ve rantları  itiraf etmesinin ardından büyük bir arsızlık ve cahillikle CHP'li belediyelere iftira etme hadsizliğinde bulunmuştur. 

"Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" ata sözünü bu şahsa hatırlatmak istiyorum. Palu gibi değerli bir ilçemizin kendi iradesi dışında hareket eden, ne dediğini bilmeyen, yöneticilikten bir haber kişiler tarafından  temsil edilmesi ilçe halkımız açısından son derece üzücü bir durum.  Bunlar  hırsızlığı, arsızlılığı, liyakatsızlığı ve torpili meşru bir hak olarak görmekten utanmıyorlar.  Ali Rıza Septioğlu gibi bir devlet adamını yetiştiren  Palu ilçemizde emek hırsızlarının olması ayrıca üzücü bir durum. Emek vererek  gece gündüz demeden sınava hazırlanarak alın teri için mücadele eden gençlerimizin çok büyük bir kısmı iktidar yanlısı olmadıkları için devlet kurumlarındaki personel alımlardan eleniyorlar.  Ancak iktidardan bakanlarla, milletvekilleriyle görüşenler, AKP üyesi olanlar, referansı güçlü olanlar bugün Palu Belediyesinde örneğini gördüğümüz gibi elini kolunu sallayarak işe giriyorlar.  Bunlar hırsızlığı, arsızlılığı, liyakatsızlığı ve torpili meşru bir hak olarak görmekten utanmıyorlar.  Bu sözleri kullanan bir şahıs çıkmış namus ve şereften bahsediyor. Ben bu konuyu Elazığlı hemşehrilerimin vicdanına havale ediyorum. Bu noktadan sonra sayın başkan istifa mı eder yoksa birşey yokmuş gibi görevine devam mı eder, takdir sizlerin ve Palu halkınındır.