BAŞKAN DOĞAN'DAN YEREL MEDYAYA ANLAMLI DESTEK

Nisa Yılmaz/Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'nin ortak deklarasyonu olan ''YEREL BASININA SAHİP ÇIK ELAZIĞ!' açıklamasına destek verdiğini belirtti.

BAŞKAN DOĞAN'DAN YEREL MEDYAYA ANLAMLI DESTEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Doğan yaptığı açıklamada,“Elazığ’ın yerel medyası sadece ilimiz için değil Türkiye içinde büyük bir anlam taşıyor. Büyük bir geçmişe sahip olan yerel medyamızın yaşadığı sorunları biliyoruz ama çözümü için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu kapsamda Mehmet Enis Doğan olarak, yerel gazetelerimizden aldığımız günlük 10 adet gazete sayısını, 25’e çıkarttık. Gücümüz yettiğinde, yerel gazetelerimize destek olmaya devam edeceğiz.

Yerel basın demokrasimizin gelişmesinde, demokratik yaşam standartlarının güçlenmesinde de önemli bir işleve sahip olmasının yanında şehirlerin gelişmesinde de önemli katkılar sağladığı bilinciyler, tüm çalışan gazeteci arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum.”dedi.

Bizlerde Hakimiyet Gazetesi olarak, Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.