Başkan Bulut: 'İkinci Müzayedemizin Hazırlıklarına Başlayacağız'

Geçtiğimiz günlerde Elazığ'da ilk defa gerçekleştirilen Kitap Müzayedesi katılımcıların büyük ilgisi ile karşılandı. Müzayede Tertip Komitesi Adına ETUDER Başkanı Ahmet Bulut bir teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan Bulut: 'İkinci Müzayedemizin Hazırlıklarına Başlayacağız'

Geçtiğimiz günlerde Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi, Elazığ İl Özel İdaresi, Fırat Üniversitesi, Elazığ Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Elazığ Ticaret Sanayi Odası, Elazığ Turizm Derneği ve Telmih Dergisi ortaklığında Elazığ tarihinde ilk defa bir kitap müzayedesi düzenlendi.

Elazığ Turizm Derneği Başkanı Ahmet Bulut, okuma yazmayı sevdirebilmek ve yaygınlaştırmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini ifade ederek, kitabın geliri ile bir köy okuluna kütüphane kuracaklarını söyledi.  

Başkan Bulut yaptığı açıklamada, “Elazığ’da bir ilkin gerçekleşmesine öncülük eden Elazığ Vali Dr. Ömer Toraman’a Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na, Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş’e,  Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Aslan’a ve bu güzel programa katılan ve bir köy okulu kitaplığının oluşmasına maddi ve manevi katkıda bulanan herkese ve bu kültür paylaşımını insana sunan basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz.  Kültür, Sanat Şehri Elâzığ’a layık bir organizasyon oldu.
İkinci müzayedemizin hazırlıklarına kısa bir süre içerisinde başlayıp Elazığ halkıyla bu güzel programın gününü ve saatini paylaşacağız. Bizi en çok mutlu eden elde edilen gelirin kitaptan kitaba ulaşması” dedi.