BAŞKAN BAŞARAN YAŞLI'DAN HAKİMİYET'E ZİYARET

Erkan BAY/Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti.

BAŞKAN BAŞARAN YAŞLI'DAN HAKİMİYET'E ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak’ı ziyaret eden Yaşlı, gazetemizi gösterdiği duyarlı haberciliği nedeniyle kutladı.

Başkan Yaşlı yaptığı açıklamada şunlar ifade etti: “Elazığ’ın basın kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Bugün ise ziyaretimizi Hakimiyet Gazetesi’ne yaptık. Ahmet bey ve çalışanlarına gösterdikleri büyük gayretten dolayı teşekkür ediyorum. Gecikmiş ziyaretlerimizi bu kapsam da sürdürüyoruz. Yerel medyamız bizim için çok önemli. Medyamızı her zaman ciddiye alıyoruz. Yaptığımız hizmetleri anlatarak, fikir alış-verişinde bulunacağız.” diye ifade etti.

Alacakaya ilçesinde yaptıkları hizmetler hakkında da bilgiler veren Başkan Yaşlı, “İlçemizde önemli hizmetler yaptık. Belediyeciliğin asıl sistemi altyapı, çöp temizliği, içme suları hatlarının yenilenmesi, park ve yeşil alanlardır. Biz bunların hepsini gerçekleştirdik. Bu dönem de görsele önem vermeye başladık.30 yıllık binamızı komple revize ettik. 2 milyon liraya mal olan çok amaçlı bir salonumuz vardı. Peyzajına kadar yapıldı ve yenilendi. Şuan 22 daire ve 5 dükkandan oluşan bir konut projemiz var. Bu konuyu da  hallettik. Bağlantı yollarını yaptık. Birkaç eksiğimiz var. Onları da inşallah gidereceğiz.” dedi.

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz sahibi Ahmet Toprak ise yaptığı açıklamada, “Başkan Başaran Yaşlı’ya  ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.